2 thoughts to “Det tredje löftet ger dig frihet – eller skrämmer skiten ur dig.”

 1. Intressant tanke….förstår precis vad du pratar om- tyvärr dras man nog ofta med av samhällets konventioner i vad man skall känna, tycka eller agera utifrån. Det har nog hänt de flesta av oss att folk runt omkring sagt “men nu är du väl ledsen/arg/etc” och själv har man känt att, nej, faktiskt inte..och då blir den som ställde frågan nästa förnärmad…

  1. Tack Madeleine,
   På min resa har jag upptäckt att desto mer neutralt jag vibrerar när jag är i relationer eller situationer som inte gör mig bättre blir allt lite tydligare för alla. Det gör det enklare och enklare att vibrera i min ursprungsvibration och då ligger ansvaret tydligt även hos de jag möter.
   Allt vibrerar om jag tillåter det att vibrera med mig.
   Därför finns inte engergitjuvar i min värld 😉

   Stor varm kram och tusen tack för din feedback – den gör mig bättre <3

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *