Å så hände det som inte fick hända

Bildresultat för bybuteo

Snacka om att utmanas i tillit till Universum. Häng med nu, för jag vill dela med mig av hur jag har fått träna på att lita både på mig själv, andra och vårt härliga universum. Och bara för en liten stund sedan hände det som inte fick hända. Hela ByButeos hemsida med kommande butik kraschade när vi testkörde. Skulle jag få panik och börja asgarva eller vad skulle jag göra?

Jag sätter mig här och pratar med er. Jag väljer att fokusera på att berätta för er för jag behöver perspektiv på det som hänt. Vill andas och lugna ner mig så jag snabbare kan komma tillbaka till fokus och handling. Egentligen, nu  när jag tänker efter, är det ju  mer synd om Robban, programeraren och han som gillar det som är vackert. Han kommer få vara vaken hela natten. Jag ska bara vara vaken tills jag gjort alla snittar, skalat och delat morötterna, fixat dippen och chipsen, packat glasen och skumpan samt piffat iordning några pytte-små goodie-bags till de som kommer på mingelt. Sen ska jag cynka min papperskalender med det nya bokningssystemet. Det kanske tar lite tid.

Men. Oavsett vad som händer så har vi livesändning imorgon på Bybuteos Facebooksida vi startar någon gång strax efter 16.00 mitt nervösa öppnings- och tacktal och sidan släpps därefter rätt exakt 16.40. Så häng med om du är nyfiken – för vet du vad – du kommer vara viktigare än du tror på ByButeos sida. Och har du tips och tricks för hur ByButeo kan förbättras, så tar vi givetvis emot dem! Vi vet dock vart vi är påväg, så alla tips kanske bara lyssnas på 😉

Märker du hur jag svammlar?! Jag kan inte låta bli att skratta. Sitter vid köksbordet och småflabbar faktiskt. Har under veckan fått en guide åxå – inte ens det har jag hunnit berätta för dig. Det ska jag göra bara jag får ut ByButeos sida och morgondagen har blivit torsdag. Påminn mig OM jag skulle glömma. Hann knappt mer än skriva det förrän jag hör ”dhu, ja kommer å påminna däj” Han är för go. Har aldrig haft en guide innan.

Nu, ska jag lämna dig för stunden. Dags att fixa det som fixas skas inför releasen. Hoppas hoppas hoppas att du förstår vad och hur du kan ta hjälp av ByButeo och hur vi kan göra världen och oss själva lite mer medvetna, klarsynta och harmoniska.

Väl mött på livesändningen imorgon!
Kram
Rebecka

PS – när jag skulle lägga in bilder – ja då strular den tekniken också. Paddan och telefonen säger att det inte finns något att ladda över. Påriktigt! Jag tror jag avlider av skratt just nu – hur roligt har änglarna egentligen <3 <3 <3 Jag provar någn annan bild som redan finns i systemet. Hejpårre! Från en skrattande Rebecka och en tacksam ByButeo.

4 thoughts on “Å så hände det som inte fick hända

 1. Rebecka! Jag vill bara säga TACK till dig! Tack för att du finns i mitt liv,,,för att du har räddat mig så många gånger när jag famlar fram i livet. Tack för att du är den du är,,magisk,fantastisk o så oerhört klok.DU träffar mitt hjärta,min själ varenda dag. Tack. Jag vill så gärna ta kontakt med dig,,,ska göra det när jag hittar modet. Modet att ta tag i mitt liv. Lycka till med din nya hemsida,den kommer bli grym! Varma kramar från mig.

  1. Finaste, underbara Agneta <3 Det är jag som tackar lika mycket, utan dig hade rörelen kring ByButeo, hemsidan, jag och allt som vi alla står för som följer, verkar och använder ByButeo. Mitt i mitt kaos, väljer jag att kliva in här och där står din text….Universum är fantastiskt och underbarat när vi bara följer med gör det som känns innan vi tänker. Tänk att det ena leder till det andra….

   Jag återkommer snart och berättar vad som hänt och händer under dagen.

   STOR VARM KRAM – nu träffade du rätt in i mitt hjärta <3
   Rebecka

   1. WOW! Vilken fin själ du är! Som tog dig tid att svara samma dag som jag skrev,,,samma dag som du hade fullt upp med din hemsida. Fantastiskt! När jag såg att du svarat idag skuttade det o bubblade det i mitt solarplexus av glädje. Fantastiskt vad du påverkar mig!Till det bättre! Jag tittade på din presentation igår,,du stod där så stark,modig o ödmjuk. Jag beundrar verkligen människor som vågar sånt. Så ännu en gång,,TACK,,för allt du gör för mig,fast du inte har en aning om det. Du gör skillnad i mitt liv,,varje gång jag läser dina inlägg. En vacker dag kommer vi ses,det är min högsta önskan,,,att få lära mig allt fint om Universum o alla mina Änglar. Ha en fin magisk dag! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *