Begraving, glädje och stress.

Bildresultat för döden

Hej på dig finast du,

Jag vill börja med att tacka för januari månad. Visst gick den fort nu när vi kan titta i backspegeln. Tyckte precis det var jul och vi spådde in det nya året. Å andra sidan så har det gått sex veckor och det är ju också tid, ur mänskliga mått mätt rätt länge. I alla fall om vi ska åka på en solsemester. Men det kan åxå vara kort om vi ska straffas för något. Fast länge om du är den som ska vara inlåst. Tid är märkligt begrepp så jag släpper det nu och hoppar över på den tanke jag fick när jag skulle skriva, Hej på dig, xxx.

När jag skulle skriva din titel blir jag lite fundersam. Vilken titel har du som läser och följer bloggen? Alltså inte i jobbet lr så, utan vad är titeln på dig som läser. Är du en läsare, en följare, en bloggläsare eller ja. Vilket fack vill du in i? *ler gott*

Jag har haft en tuff vecka för att fördela min tid och ärligt talat, i helgen gav jag mig själv ett frikort. Valde att inte vilja vara i prestation någonstans. Gjorde bara sånt som föll mig in i stället. Busigt, slarvigt – ja du får tycka, tänka och känna vad du vill. För mig var det skönt och välkomment. 

Som du vet är det mycket, fortfarande med hemsidan. Banken har strulat till det lite för jag vill att det ska funka att betala med Swish. Då måsta Swhis koppla in sin produkt swish handel och då måste banken och swish samarbeta. Det skulle ta en dag, hitintills är vi inne på 7 dagar. Jag känner sån enorm glädje inför den 14 februari och allt som komma skall, men mitt i detta så dör min mans underbara farbror.

Döden i sig stör mig inte. Han var till åren och ville dö och även om jag kan gilla begravningar på samma sätt som jag kan gilla hösten och vintern, så kommer det en tunghet in livet som ska bearbetas.

Så vad jag vill be om idag är ditt tålamod – jag är snart tillbaka och skriver klokheter och träningsmöjligheter igen. Ska bara göra klart lite innan vi tar nästa steg nu när det ändå snart är mitten av februari.

Så hur mår du? Har du något motsånd som du behöver titta på. Har en fundering kring att nästa inlägg ska handla just om motstånd. Hur kan vi kliva förbi de på bästa möjliga sätt månne? Jo, jag har några förhållningssätt, perspektiv och mindset till det och givetvis en och annan övning. Så fram tills detta sker – sprid kärlek villkorslöst där ute. <3 Du behövs!

ByButeo flyger medvetet klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

 

2 thoughts on “Begraving, glädje och stress.

 1. Välkommen tillbaka du har varit saknad. Beklagar djupt den sorg som kommit till er, alla sörjer vi olika! Skönt med att få göra ingenting, vara slarvig med otvättad hår och gå i pyjamas. Alla laddar vi oss själva olika. Jag laddar mig själv så när det varit mycket jobb/slitigheter en vecka. Sen fyller jag dagen med vad jag vill bakar ett bröd, åker skidor, sitter i skogen eller vid vattnet med min kaffemugg. Jag kan lika gärna klä upp mig in på bara skinnet och åka ner på stan själv för att inta mitt kafe/restaurang ensam i mitt eget sällskap. Vilket fack jag är? Återkommande bloggläsare/följare.

  1. Tack fina du <3
   Ja det är verkligen olika hur vi fyller på. Den där med att bara klä upp sig och vara själv på stan på ett fik den gillar jag också – lika mycket som skogen, havet, sjön, moder jord. Eld får mig också att må bra. Och vind. Thihii…ja – du ska få se kommande blogginlägg – blir kul tror jag 😉

   Kram
   Rebecka – bloggskrivare? (ler gott)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *