En teknik för att prata med änglarna

Bildresultat för high energy angel

En del föds högkänsliga, i den formen att vi känner in, ser, hör, smakar, doftar och har en förmåga att kanalisera. Andra utvecklar den. Och jag är i princip övertygad om att de flesta högpresterande besitter kunskapen att vara lika starka i det högkänsliga, men de är grymma på att träna ena sidan mer än den andra.  Precis som många högkänsliga inte upplever den världsliga framgången för de har fullt upp med att bara vara i kontakt uppåt.

En del jag jobbar med, oavsett högkänslig eller högpresterande, inser på resan att de kan prata med änglar. Jag gillar änglar just för att de är religionslösa. Alla religioner äger änglarna och ändå ingen. Ängel betyder faktiskt budbärare. Det är en energi som hjälper mig att höra vad jag säger till mig själv eller vad du säger till dig själv. Och innan jag landade i min fallenhet kunde jag gå och undra hur det skulle vara att veta hur jag pratad med änglar och hur kunde de prata tillbaka till mig? Hur många gånger fick jag inte svar som jag förstod utan att förstå? Ha ha ha – jag kan bara le när jag tänker tillbaka på den tiden. Har du också undrat det och ändå är det så självklart.

Bildresultat för talking to angels

MEN HUR PRATAR VI MED ÄNLGARNA

Det är inte ovanligt, mer vanligt att människor beskriver situationer när det måste varit en övernaturlig kraft som räddat från någon tragedi, eller ingrep och skyddade dem. Men de flesta av oss vet inte hur man öppnar dörren för att kommunicera med den änglalika världen.

Så jag ska lära dig hur jag lärde mig kommunicerar med änglar, så att du kan börja ställa in sina visdomsord och få dagliga riktlinjer. Och nej, jag har inte gått kurs hos någon. Jag har läst, tränat, läst, testat lite till och på så sätt hittat vägen framåt.

Det viktiga är att änglar är en energi som hjälper oss. De svarar aldrig åt oss eller ingriper i vår fria vilja. De pratar med dig och leder dig varje dag, så för att förstå vad de säger är det viktigt att förstå dig själv, men även hur du pratar tillbaka med änglarna. Och du, kom ihåg att lyssna också. Den hade jag själv svårt för initialt.

OLIKA ÄNGLAR

De är dina skyddare, guider, hjälpare och bästa vänner allt i ett härligt litet paket. Sen har jag lärt mig att det finns mängder med olika änglar. Jag kan inte alla, men vi har ju lärt oss att skyddsänglar och ärkänglar är högst i hierarkin. Men det finns visst de änglar som vibrerar högre, men jag lämnar det eftersom jag är totalt ointresserad av hiearkier. Så låt oss hänga med änglar generellt. Men för din vetskap delas änglarna in i 11 olika kategorier beroende på vad vi vill ha hjälp med. En del är bara här för att vara budbärare andra skyddar oss vissa hjälper till för att nå freden. Ja, till och med blomänglar finns.

Relaterad bild

RING EN ÄNGEL

Jag brukar ringa en ängel när jag behöver vägledning. Kanske låter knasigt, men attans vilka svar jag får i dessa samtal. Jag pratar högt. Och jag hör hur svaren kommer. När jag började ringa änglarna kunde jag inte höra något. Det tog ett tag. Och nej, det låter inte som att jag pratar med en människa. Ljuden är inne i huvudet, men det är nästan lika tydligt som ett riktigt samtal. Första gången jag förstod att jag hörde var när jag fick en följdfråga som jag svarade direkt på. Jättekonstigt, men ändå helt naturligt. Vad jag upptäckt är att de änglar jag pratar med ger mig aldrig svar. De ger mig möjligheter att se konsekvenser och de är tydliga med att påminna mig om vart jag är påväg. Jag hade tillexempel ingen aning om för ett år sen att jag skulle bygga en hemsida full med reiki, meditationer kopplat till mental träning. Men eftersom änglarna visade mig vad som behöver bli mer tillgängligt var det bara att köra. Änglarna kan styra, men det är du som väljer. Kom ihåg det!

VIKTIGT ATT VETA OM DINA ÄNGLAR

Det finns några saker som jag insett är viktiga att förstå när du vill veta hur du pratar med änglar. För det första är det viktigt att förstå att de kan prata med dig med sina röster, eller de kan prata med dig genom dina magkänslor. De kan också visa dig tecken, symboler eller till och med prata med dig i dina drömmar. Änglar använder inte bara ett sätt att kommunicera med dig.

Så tekniken jag ska lära dig, kommer att öppna dig för olika sätt som änglar kan prata med dig. Det viktiga att komma ihåg är bara att vara öppen och medveten om de olika sätten de kan prata på.

Det är också viktigt att förstå att när de pratar med dig, kommer de att prata med dig med din inre röst. Många människor blir förvirrade av detta. I början när jag tränade och detta hände, trodde jag att jag pratade med mig själv. Men sanningen är att det är min inre röst, med det är deras energi.  Lär känna dig själv och skillnaden. Testa dig fram och märk när du talar med dig själv eller inte. Det är inget läskigt, det är din egen inre röst. Men jag förstod att detta är viktigt att förstå och komma ihåg.

EN TEKNIK

Här är en teknik att använda för att prata med änglar. Testa den dagligen om så bara för 10-20 minuter och du kommer snart att hitta ditt sätt att kommunicera med dina änglar. Jag tror du kommer greppa det snabbare än du anar. Ha ett papper och penna jämte dig och gärna ett glas citronvatten eller varmt vatten med lite ingefära kanske. Vill du har du en timer jämte dig annars kör du på känsla. Filt kan också vara bra om du har lätt för att bli kall. Änglars närvaro brukar också skapa temperaturskillnader.

 1. Sitta på en lugn plats med fötterna platta på marken och dina händflator upp i knäet.
 2. Ta 3 djupa andetag.
 3. Ring tyst till dina änglar och säg ”jag skulle vilja öppna dörrarna för att kommunicera med alla mina änglar”
 4. Tänk på en fråga eller situation du behöver hjälp med.
 5. Säg tyst eller högt, det viktiga är att det är lugnt kring dig att du vill tala med dina änglar och berättar ditt problem eller situation för dem. Låt dem veta att du skulle vilja ha hjälp eller vägledning om det.
 6. Sitt i tystnad i 5 minuter eller vad du behöver för tid, och var noga med att känna din känsla och uppmärksamma din inre röst. Lyssna med hela din kropp, inte bara dina öron. Eller var inte i prestation alls, bara sitt tyst. Var bara i känslan.
 7. Efter 5 minuter eller när du känner, så är det dags att tacka tyst för deras hjälp.
 8. Har du nu fått känslor, färger, tankar, dofter, röster, bilder. Skriv ner allt du mottog tillsammans med eventuella meddelanden som du hämtade eller hörde.
 9. Nu kommer din egen medvetenhet in i bilden. För nu när du kliver tillbaka till vardagen är det du som har i uppgift att se dina tecken och symboler som kan vara svar från dina änglar.

Öva gärna det här dagligen under en vecka eller så. Annars tar du in det i ditt liv utifrån dina förutsättningar. MEN. Ju mer du övar det, desto starkare blir din kommunikation med våra änglar.

TÅLAMOD OCH TILLIT

Inte till någon annan än dig själv. Att lära sig prata med änglar kan uppnås med övning och tålamod. Jag brukar jämföra det med att löpträna. Jag vet inte hur det känns att springa en mil förrän jag tränat upp mig och gör det. Det går inte alltid att förklara hur det känns att springa en mil, men tränar du så är du snart där. Samma sak gäller att träna att prat med änglarna. Praktiserar och använd ovanstående metod på daglig basis så kommer du snart veta hur du pratar med änglarna. Det fiffig är att du också kommer veta hur du hör dem när de pratar tillbaka till dig.
Så innan jag kliver in i Tarotguiderna för att vägleda dig mediterar jag alltid och ber änglarna om hjälp. Jag gör det faktiskt varje dag i olika sammanhang. Jag har flera tillfällen jag vet att jag fått hjälp. När jag varit så oförberedd inför ett möte och ändå kliver ut som en vinnare, då vet jag att det inte bara var jag i det där rummet. *thihii*

Låt mig gärna veta hur det går. Är du ny på att prata med änglarna så berätta gärna din förbättring allt eftersom du tränar. Och är du väl bevandrad får du mer än gärna dela med dig av erfarenheter. Jag älskar erfarenheter!

Varm kram Rebecka

ByButeo flyger medvetet klarsynt och harmoniskt.

 

12 thoughts on “En teknik för att prata med änglarna

 1. Jag litar bara på min magkänsla och följer den nästan alltid. Känner mig trygg i det😊
  Är nyfiken på detta med änglarna. Försöker att meditera och avslutar mina dagar med att tacka änglarna för allt i mitt liv, ber dem om hjälp och styrka. Men hur ska jag veta vad som är intuition och vad som är änglaprat. Hur vet man skillnad?

  1. Härligt Veronica. Tusen tack för din feedback och dina tankar. Änglar tar alltid upp förbättringar. De ältar sin vägledning tills du handlar utifrån deras råd. Om du är osäker på en känsla, tanke, syn eller hörselintryck kan du avvatka lite och se om vägledningen upprepas igen. Är det vägledning från någon/något annat dör den ut om den blir ignorerad. Se dock upp för ditt ego/din rädda hjärna som försöker övertyga dig att du inte ska lyssna på budskapet. Änglar uppstigna mästare talar med kärlek och positiva ord. Får du kontakt med bortgågna får du uttryck som de använde när de levde. Negativt prat kan du tysta ner genom att säga att du inte vill lyssna. Intuitionen kan du använda för att veta om det är änglar eller om det är från dig själv svaret kommer. Änglar upprepar sig själva väldigt mycket. Intuitionen ger dig också svar om du ska göra eller inte det som änglaran kommer till.

   Känner du att du fick svar på frågan? Intuidion är också ett stort ämne. Kolla runt lite och så lyssnar du på din intuiton om vad du tycker, tänker och känner. <3 Din väg är din väg.

   Varm kram
   Rebecka

 2. Jag har sett en ängel i himlen, fått hjälp av änglarna när jag bett om det/får hjälp, en gång när det snöade ute tidigt en morgon såg jag genom ett fönster två ”snöflingor” som stod stilla en bit ifrån varandra i linje med varandra som helt plötsligt RÖRDE på sig fortfarande i linje med varandra – ngn gick där om det då var min guide, skyddsängel el. vem/vad vet jag inte….,
  fått många tecken av änglar på olika sätt: fjädrar, katten som går på tangentbordet och visar en form av varning på skärmen, kryddor som flyter ihop i en sås och bildar än ängel, känslan av värme/healing som kommer helt plötsligt då jag gör något som får mig att må bra…m.m.

  Dom kommer till mig när jag behöver det känns det som men jag skulle vilja kunna höra och känna dom mera när jag kommunicerar med dom. Samtidigt vill jag känna mig nöjd med allt jag varit/är med om.
  För Jag känner att det är en ära att fått/få uppleva så mycket med våra älskade änglar 🤗😇💗

  1. Underbart Katarina! Vilken erfarenhet och känsla! Det är så gott att se sina tecken och när de blir så uppenbara, ja då kommer de bara mer och mer. Det är väl så med träning, ju mer vi tränar desto mer tur får vi 😉

   Stor varm kram
   Rebecka

 3. Hej Rebecka!
  Det här ska jag prova nu så får vi se hur det går.
  Så spännande.
  Ja jag provade nu i kväll en gång, men ska göra det några gånger till.
  Jag hörde min röst till svar det jag fråga om.
  Men det är det här med tillit så man börja ju funderar ju som du skrev , är det jag eller änglarna.
  Jag kände stickningar på hela kroppen.
  Roligt att du delar med dig. Har gått medial cirkel 3 terminer men har gjort ett uppehåll nu. Man kommer i ett läge där man vill reflektera över vad vill jag i fortsättningen. Måste säga att jag har vuxit inombords.
  Kram Lise-Lotte

  1. Härligt Lise-Lotte! Va gott att du hörde din röst <3
   Stickningar kan vara olika saker. Det kan vara ditt energifält som hittar hem och börjar agerar lite mer. Ungefär som när vi tränar fysiskt eller får massage, när blodet börjar rinna på så kan det bli "kli" i kroppen. Likaså kan dina stickningar vara i engergisystemet. Det kan också vara nått som släpper.
   Reflektion – låt mig få berömma dig! Reflektion är ett av de häftigaste verktygen vi använder allt för sällan. Därför blir jag glad att höra din valda reflektion <3

   Allt börjar med en tro – och du känner snart om det är du eller änglarna. Änglarna har en tendens att upprepa sig mer än du själv kanske gör 😉

   Varm kram
   Rebecka

 4. Hej Rebecka
  Har aldrig tränat på att höra eller se änglarnas tecken tidigare men ändå vet jag att de funnits där vid ett flertal tillfällen då jag haft behov av stöttning och råd.
  Ryser av välbehag när jag tänker tillbaka på det.

  Nu känns det som att jag har tappat nästan all kontakt med dom och mitt andliga jag 🙁
  Känner mig stressad och jagad av tanken att jag kanske aldrig mer hittar lugnet och känslan.

  Har du tips på miljö eller något speciell musik eller affirmation jag kan använda för att lugna ner mig?

  Tusen tack för bra och nyttig blogg

  Kram //Jenny

  1. Visst är det cooolt att bara veta =) Stress är hjärnan som slår på – meditera så ska du se att du lugnar tankarna. Inom kort kommer vi släppa två meditationer på vår hemsida. Tror de kommer den 14 februari <3 Annars kan du leta runt på youtube och slå in ordet guidade meditation. Det finns en stor sjö med meditationer <3

   Låt oss veta hur det går med att få ner stressnivån…

   Varm kram
   Rebecka

 5. Hej Rebecka! Jag ber till änglarna varje kväll och jag älskar dom. Jag kan inte se dom men det är färger som lyser upp mitt sovrum. Ibland kan jag höra en tydlig inre röst. Jag vet att dom är med mig det bara känner jag. ❤️ När jag provade att göra denna övning så blev jag gråtmild bara när jag började läsa hur jag skulle göra. Blundade och andades lugnt och då såg jag ett tydligt klart grönt ljus. Jag blir väldigt gråtmild ibland när jag ber till dom. Och så såg jag ett litet öga i lite gulrött skimmer. Jag är så tacksam för din information. Ska göra detta och försöka lära mig mer. Många kramar från Karina! ❤️

  1. Va vackert du beskriver Karina! Jag blir alldeles varm och tacksam. Jag ser också änglarna i form av ljus. Fortsätt träna och läs på kring änglarna, de kommer med färger och de kommer med budskap <3
   Stor varm kram
   Rebecka

 6. Hej! Jag blev så tacksam för dina tips hur man skulle tala med änglarna. Jag har under åren fått vägledning känns det som men aldrig riktigt satt mig ner och tagit in det i stillhet på samma sätt. Jag hade en frågan till änglarna om en viktig person i mitt liv. Ska jag fortsätta vänta,längta och kämpa? Satt ganska länge och kände inte så mycket till en början, fick inte direkt så många tankar eller bilder men plötsligt känner jag hur tårarna rinner och jag fick en enorm sorg som kom över mig. En känsla jag inte förstår hur jag ska tyda, var det min sorg, hans sorg? Efter en stund blev jag som lugn igen men kände mig ändå väldigt sorgsen. Vad kan det betyda undrar jag?

  Tack för en väldigt blogg, det är så mycket som stämmer in på mitt liv i det som skrivs. Det hjälper mycket!

  Kram// Nilla

  1. Tack för din uppskattning Nilla! Det värmer mig och lyfter mig ur mitt världsliga jag att fortsätta följa min väg <3 Tack än en gång <2

   Vägledningen kommer hela tiden så fortsätt gör som du gör om det funkar. Och sitt ner när du behöver – du verkar lyssna på dig själv inifrån även om din hjärna kan skrämma dig lite.
   Din sorg är din egen. Titta på vad du sörjer och hur det har sett ut tidigare. Där har du svaren kring vart du är påväg nu.

   Fortsätt gå fina du! När du är på din väg är det lätt 😉

   Kram
   Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *