Jag ska framåt – ska du med?

Bildresultat för vibrera högre

Jag har legat sjuk i några dagar nu. Jag är väldigt sällan sjuk och det får mig så klart att undra varför jag blir sjuk just nu. Halsen har fått en knäpp och feber. Min analys är klar när det gäller det spirituella och världsliga. Jag förstår och inser. Men vilken förändring ska jag göra för att få en förbättring? 

På min andliga resa så vet vi att jag arbetar på högtryck för att uttrycka mig i den kommande hemsidan med ByButeo. Inget konstigt där. Jag kommer att bli tydligare i min tro på hur jag kopplar ihop den mentala träningen med dina högre energier. Du kan alltså inte undvika en andlig/spirituell utveckling för att nå ditt högre jag när du tränar mentalt eller tvärtom. Jag möter många andligt utvecklade kollegor, men jag hör hur visitter fast i den tredje och fjärde dimmensionen ur ett mentalt perspektiv. Så check där utifrån min förkylning och min egen inre resa för att bli konkret med mitt eget högre jag.

Snurra jag till det eller hängde du med? *ler förvirrat och klokt*

HÄLSA

Åren mellan 2010-2014 levde jag ph-balanserat. Det innebar att jag bara åt mat som hade ett ph-värde så nära sju som möjligt eller mer. Det innebar att jag använde aldrig eller sällan kött, kaffe, potatis, mjölk, vete, vitt socker eller andra produkter för att hålla igång min kropp. Jag hade lärt mig allt av Lars Frölander och Ulf Kilman på Kilmaninstitutet.
Och tro mig, inte en enda gång var jag fysiskt sjuk under dessa år. Jag tror att det var det som gjorde att jag mäktade med all press jag levde under de sista sex månaderna av den perioden i mitt liv.

AFFRIMATION 

Jag har inte direkt bett om att komma tillbaka dit i min hälsa, men jag har bett om hjälp att ta bättre hand om min hälsa. Jag vet ju att ju mer jag väljer in gott ju mer gott kommer. Vete har förresten inte fått komma tillbaka till mitt liv. Vitt socker äter jag, men inte ofta. Potatis undivker jag och kaffekonsumtionen är låg. Kött äter jag, men också sällan.

Och jag har en rutin där jag tränar dagligen på något sätt. Vilket är långt ifrån mina rutiner 2013, men jag tar babysteps. Hållbart.
Sen har mina smaklökar och min vilja förändrat sig. Jag matas med vegankunskap. Jag möter Kilmaninstituet i många olika sammanhang. Jag får signaler regelbundet på att jag ska ta bättre hand om min kropp, så affirmationen börjar ta form.

Och idag kom det en utmaning i min mail genom ett nyhetsbrev från Anthony Robbins som jag följer. Ett poddavsnitt med en läkare som beskriver en livsstil som jag gillar. För det finns alltid orsaker till att jag mår som jag mår och gör som jag gör. Om allt funkar ska du kunna lyssna HÄR

Bildresultat för kilman institutet

DAGS ATT BYTA AFFIRMATION 

Jag vill ta mig själv i handen och jag vill att du följer med. Jag vill ta dig i handen och jag vill följa med. Jag vill bli tagen i handen och jag vill följa med. Vill du? 

Jag tänkte att jag skulle ta tag i den där 10-dagars utmaningen. Frågan är när. För jag skulle kunna börja imorgon, men vet att jag gör det svårt för mig av olika orsaker. Jag gillar inte att ha det svårt eller krångligt och jag ogillar skarpt att inte få det resultat jag vill ha. Vilken affirmation ska jag byta till. “Jag är hälsosam” har jag kört ett tag nu. Den har fått mig hit.

Därför har jag lite frågor för att få lite tips och råd utifrån hur du hade gjort. Jag kommer fatta mitt beslut själv, men jag vill ha lite infallsvinklar. Du vet att jag varit sjuk och om det varit du plus att du har ett event som kommer den 14 februari. Vad skulle du gjort för att genomföra den här 10-dagra utamningen med maten?

 1. Gör som du alltid gjort och börja utmaningen den 1 mars
 2. Kör på nu 
 3. Affrimera nått nytt, i så fall vad parallellt sakta bygga upp nya matfråd och recept. Skapa nya tankar och köra igång den 16 februari. 
 4. DITT SÄTT och ALTERNATIV 

Bildresultat för vibrera högre

Vad jag vill är ju att sedermera landa i att jag äter det jag vill, men att jag hemma ger mig det som gör mig gott och bäst. Jag vet ju att mat påverkar sjukdomar som svullen buk, förstoppning, inflamationer, huvudvärk etc. Vanorna kring mat påverkar också min hälsa och jag vill vibrera lätt hela vägen. 2018 ska bli ett år av högre energier i min kropp. Frågan är hur tycker du att jag ska ta mig dit?

Kanske ska vi göra det ihop? Ska vi sätta ett datum tillsammans så kör vi 10 dagar? Va säger du?!

Stor varm kram

Rebecka

 

4 thoughts to “Jag ska framåt – ska du med?”

 1. Jag slutade röka i början av december och hade samtidigt bestämt mig för att börja om med Lchf för det körde jag stenhårt för nåt år sedan och har aldrig mått så bra som då. Jag har dock insett att jag får kämpa med en sak i taget så nu är det att inte börja röka igen. Jag använder inget nikotinläkemedel, hade tre jobbiga avgiftningsdagar men sen har det gått bra. Däremot har jag stora bekymmer med vanan. Vad ska jag göra istället för att gå ut och röka? Försöker undvika äta nåt onyttigt men det är svårt. Köpte en motionscykel eftersom jag har en sena under ena foten som gått av så jag har svårt att gå nå längre sträckor men väntar på operation. När jag känner mig redo då blir det Lchf igen men tar en sak i taget. Kram ❤

  1. En sak i taget är bra Yvonne! Bra jobbat. Riktigt bra jobbat <3 Smart att köpa en cykel. Motion är ju så avgörande för hälsan. Riktigt härlig läsning. Tusen tack för att du delade!
   Nu kör vi vidare mot hälsans år 2018 <3
   Kram
   Rebecka

 2. Du speglar nästan mina tankar just nu.  Även jag har åkt på en rejäl förkylning och det var ovanligt förr. Funderar också på hur jag – hållbart – ska kunna ändra mina matvanor och komma närmre ett starkt immunförsvar och god hälsa. Att hjälpa kroppen till bättre förutsättningar.
  Jag får önska oss båda Lycka till och när jag lyssnat på din länk kanske jag också vill ta tio dagar! 🙂

  1. Thihii – ja vi är nog några där ute som är i likande faser som behöver stötta varandra. Jag föreställer mig att jag fasar in mig sakta men säkert nu och sen kör jag runt 6-15 mars. Det känns bra initialt om jag inte börjar förr. Men jag hojtar till.

   Ju mer kunskap jag hämtar desto mer inspiration får jag <3

   Stor varm kram
   Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *