Höj din vibration – här listar vi fem punkter

Bildresultat för energy law of attraction

Att kliva in med tillit i den femte dimensionen innebär en stor medvetenhet kring det jag kallar dina tre hjärnor. Det är initialt mental träning. Min resa började när jag insåg att mental träning, ledarskap, energier och det högre syftet hänger ihop med mina invanda beteenden, åsikter och vibrationer. Men det var när jag insåg mina stora förändringar som jag påriktigt inser att jag är på väg att höja mina vibrationer rejält. 

Jag heter Rebecka och jobbar på ByButeo och vi hjälper människor som är högpresterande och högkänsliga att expandera eller öka sin medvetenhet.

Idag tänkte jag lista fem saker du behöver släppa taget om för att höja dina vibrationer. Jag vill lista dem, för du märker att du är på väg in i utveckling när du börjar förändras. Några av dina vänner kommer påpeka detta utan att vara glada för din skull. Andra kommer bli glada och vill heja på dig.

Jag vill skriva detta för att det hjälpte mig att inse hur jag höjer min energinivå. Att släppa vissa ideologier och släppa taget kring det som varit tungt. Allt är ju som du vet energier. Och idag mår jag bra. Majoriteten av min tid är bra. Och det beror på att jag släppt taget kring det som varit tungt för mig och jag har på börjat utvecklingen för att må bra. Vissa av de saker jag kommer lista är på väg ut ur mitt liv, andra är helt borta. Varje gång jag expanderar i min medvetenhet har jag de senaste tre åren fått feber, halsont och känt mig allmänt vissen. I början såg jag inte sambanden, men efter några år av reflektion förstår du och ser du mer.  Bildresultat för power vs force

FEM SAKER DU SLÄPPER TAGET OM NÄR DU HÖJER DIN VIBRATION

Till höger här ser du en lista. Den listan hjälper dig att se var du är i din vibrationsskala. Det är P.HD Hawkins som jobbat fram detta och boken det är hämta ifrån är POWER vs. FORCE Du ser att en känsla som skuld och skap vibrerar lågt och gör varken dig eller din omgivning gladare. Faktiskt så ger det en livsstil som skapar ett olyckligt och elakt liv. Så häng med på det jag skriver nu, för du har garanterat provat och är en bit på din lista i att vibrerar i ditt ÄR, men ibland kan det vara gott med en påminnelse och ett litet peptalk.  En lite påminnelse bara – den största egenskapen som hjälper dig att klättra i den här skalan är FÖRLÅTELSE. När du förlåter släpper du taget kring det som är de lägre känslorna. Det som kan uppfattas som tungt. Du släpper taget kring att saker och ting händer bara dig.

 

SLÄPP TAGET OM MISSUNSAMHET OCH MOBBING

Om du accepterar och förstår betyder inte att du håller med.  Det innebär att du inte agerar på missunsamhet eller mobbar. Det vi ska komma ihåg här med denna lista, vilket gör att jag gillar den så bra. Handlar om att vi alla fattar beslut utifrån vår egna rationella förmåga där vi är just för tillfället. Detta är för mig det stora i att möta dig där du är med de erfarenheter du bär på. Så med den insikten kan du ta med dig att när någon gör något mot dig, så gör den det utifrån sitt perspektiv och du möter den utifrån din.

Det betyder att ingen gör något mot dig och du kan därför släppa taget kring det som hände dig. Annars kommer du vibrerar på den lägre skalan du med. Därför är förlåtelse en så viktig del i att vara i din vibration.

EXPONERA DIN AKILLESHÄL

Sätt inte allt och alla i fack och tro inte att allt kretsar kring dig eller att alla dina tankar är sanna. När jag började meditera eller visualisera hade jag en förmåga att tro att jag skulle kontrollera mina tankar. Jag var så fokuserad på att inte tänka negativt och bara vara positvi att jag glömde att det skapade mer negativit och tung. Men en dag i en meditation insåg jag att jag inte behövde sätta alla tankar i fack. Kampen att göra rätt tog slut och jag kunde bara låta alla tankar flyta förbi. Och jag, jag kunde på ett riktigt skönt sätt bara observera dem. Jag kommer ihåg hur jag satt och såg och bara funderade, är den tanken sann för mig?Relaterad bild

När jag expanderar min medveten och exponerar min, för stunden akilleshäl om vad jag tänker, kan jag titta på de där facketiseringarna eller valda sanningarna och fundera på om det är sant. En sån uppenbarelse hände mig för en kort tid sen. Jag har sedan 24 november 2014 sett på mig själv som att det finns ingen i Linköping som gillar mig, förutom min närmaste familj. Alla ser mig som en politiker som försökte och som offrades offentligt och ingen vill ta i mig med tång. En bild en kvinna ringde och sa till mig i den vevan. Den bilden etsade sig fast och den valda sanningen har hindrat mig att vibrera på min nivå för att kunna skapa och låta ByButeo växa.  När den tanken flög in kunde jag titta på den och fråga mig; är den sann för dig Rebecka? Sen den dagen har jag utvecklats rejält och jag vet att det är inte längre en sanning och jag behöver absolut inte den kvinnans syn på mig i mitt liv. Hon är ju inte ens en del av mitt liv. Hänger du med? Jag blev fri och jag kunde förlåta henne och mig och nu vet jag att attraktionslagen kommer få lättare flöde till ByButeo och mig.

Så kika på dig själv, är du en orolig själ eller är du blyg? Titta på din akilleshäl. Lär dig meditera och titta på dina tankar.

DU ÄR VAD DU ÄTER

Detta är min stora utmaning, men jag har sett att jag är påväg bort från död mat. Jag är mindre sugen på mat som inte gör mig glad och lätt. Efter du ätit ska du känna dig som en zebra på ett grönbete. Du ska känna dig energifylld och som du kan sätta fart med vad som helst. Känner du dig mer som ett lejon som precis mumsat i dig en zebra har du ätit mat som gör dig tung. Det gör dig inte bättre. Jag väljer bort kött oftare och oftare och väljer in mer vegansk mat mer och mer. Jag vill, utan att jag är sponsrad berätta om Kilmaninstitutets produkter. De är grymma! Kika här om du vill – jag har använt dem till och ifrån sen jag jobbade med Lasse Frölander. Hurusom – maten är en bit jag vet personligen att jag kommer utveckla under 2018.

SLÄPP MÄNNISKOR 

Denna är tuff. Den är svår. Jag har inte så många vänner jag umgås med längre. Min man var inte alls med på den här vibrationshöjningen jag tror på, men idag är han med på resan. Han är lägre än jag i sin energivibration, men vi båda vill växa. Och det är det viktigaste för mig när det gäller vår relation. Eller alla mina relationer faktiskt.

Hjärnan klarar cirka fem personer med djupare påverkan på dig per dag. Så välj de fem som ska få påverka dig med omsorg. Titta på vilka fem du alltid har nära dig. Se till att de vibrerar eller att de tränar på att vibrera högre. Och det viktigaste av allt att ni vill vibrera högre båda två!

Välj bort de som får dig att fokusera på det som är längre ner på skalan. Och vill du inte det så häng med på att om de inte växer kommer de hålla dig nere också. När du blir medveten om detta, får insikten i vilka som gör dig lätt och vilka som gör dig tung kommer du kunna sätta rätt goa gränser kring dig själv. Andras attityder påverkar dig inte. Du vibrerar i din.

Relaterad bild

TV, MUSIK OCH DATASPEL

Denna har jag haft utmaingar med också. För jag gillar tv och jag gillar musik, men jag insåg eller visste inte vilken påverkan det hade på mina energier. När jag började min utveckling upptäckte jag en dag att jag inte hängde med över huvud taget i en diskussion kring vad som hade hänt i USA. Min man tittade oroligt och fundersam på mig och sa; har du inte läst nyheterna idag, det har varit all over idag Rebecka. Då insåg jag att jag inte varit intresserad av nyheter på en mycket lång tid.

TV, musik och dataspel har mer kraft än du anar över ditt undermedvetna. Din hjärna kliver in i en alfavåg och du blir mer påverkad än du anar. Jag säger inte att du ska sluta titta på tv – absolut inte, men var lite mer medveten om vad du matar din hjärna med. Min son älskar att titta på PH – Paradise Hotel, det är inget jag uppmuntrar honom till eller uppskattar, men han har sin fria vilja och han har kunskapen i vad han väljer. Skulle jag tvinga honom att sluta titta hade han garanterat tittat i smyg på någon håltimma i skolan. Nä, jag säger inte att du ska sluta eller tvinga andra att slut. Jag ber dig bara bli medveten om vad du matar dig med. Räcker det med ett program om dagen eller 30 minuter tv-spel. Allt påverkar. Med tiden du expanderar din medvetenhet kommer du per automatik sluta lyssna på viss musik, titta på viss tv och sluta spela vissa tv-spel. Du kommer inse att du höjt din ribba på vad normal är. Ord påverkar nämligen, så när vi ändå pratar om det kommer du snart även utveckla ditt språk.

På detta sätt kommer du snart bara konsumera lätt energi. Du kommer mer och mer väja det som gör dig bättre. Ta tillbaka din energi! Jag har gått igenom alla dessa steg och jag har flera varv till att göra för att utveckla mig mer och mer. Låt det ta tid. Det tar liksom aldrig slut och det går alltid att vibrera högre för att nå mitt tillstånd av att bara vara den jag är.

Bli medveten om dina tankar och släpp taget kring de lägre vibrationerna och börja träna på att förlåta andra och dig själv.

Det var bara det jag ville berätta. Denna helg är det skrivar helg för det sista på hemsidan version nummer 1.0 – är du förresten sugen på att tjuvtitta lite? Kanske vara med och se vilken bild som ska ligga var eller om ordvalen är bra? Jag provar att blogga lite under helgen så får vi se vad du säger.

Fortsätt skriv feedback och berätta vad du tycker tänker och känner! Dina ord inspirerar och motiviverar mig. Och du, följ gärna instagram och facebook också, ByButeo. En sak till var dig själv och vibrerar dit du ska i ditt tempo. Du möter dina utmaningar tills förlåtelsen är färdig.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

En kort liten film om mental träning bara

 

 

18 thoughts to “Höj din vibration – här listar vi fem punkter”

 1. Fin text , Jättebra . Jag var i en uppgradering förra året – Känner ingen mig i allt – Men sen i ett kritiskt läge – stängde jag porten . Fortsatte inte välja ur hjärtat . Bästa möjliga energi -vänner – chanser – Nu har jag haft en djup depression i ca ett år . Blir så konstigt när man upplever allt på det sättet – Och sen faller ihop – Till ett betydligt lägre läge.

  Varm Kram Julia

  1. Tusen tack att du delar din reflektion. Att sluta följa mage och hjärta skapar utrymme för hjärnan. Depression är tufft, vet att du gör ditt bästa varje dag för att må gott. Kraften är på gång runt dig. Den fria vilja är mäktig och underskattad och kan skrämma när vi sett lite mer av det vi kan få. Energi är mäktigt. Läs gärna mitt föregående inlägg om tillit och modet att vara lycklig. Du är fantastisk Julia! Se din resa och känn mitt leende <3
   Varm och hjärtlig kram
   Rebecka

 2. Läser med stor behållning det du skriver. Du skrev att varje gång du höjer din energi blir du sjuk. Vad tänker du om det? Funderar mycket på det här med kroppen just nu? Varför blir jag sjuk? Vad vill kroppen säja mej. Upplever ibland att kroppen är rädd….
  Kärlek till dej! 💖

  1. Hej Marianne och tusen tack för din reflektion.

   Att bli sjuk kan ju givetvis bero på många saker. Jag ska försöka beskriva mitt perspektiv. Är det något som blir snurrigt, tveka inte att fråga vidare <3

   När jag vet att jag har gett kroppen den mat som håller mig pH-balanserad, vilket gör att virus inte trivs i min kropp och jag ändå blir sjuk behöver jag reflektera. Där jag är nu på min resa så har jag insett att de gånger jag får feber eller ont i halsen är det mer ofta förknippad med en utrensning av något slag. Exempel om jag haft mycket runt mig och inte inser att jag borde bromsa eller göra en korrigering, kommer febern. Har jag inte varit ärlig mot och med mig själv och reflekterar över det, som ett huj kommer halsont. Det är inte så varje gång, för jag blir bättre och bättre på att korrigera och leva i harmoni med min kropp. Men jag blir ju aldrig klar med att höja mina vibrationer. Så det finns alltid en reflektion att göra i samband med mina fysiska tilstånd och självklart ur fler perspektiv än ett.
   Den som fick mig att utveckla min medvetenhet gällande detta var en kinesiolog vid namn Ulf Kilman på Kilmaninstitutet och Lars Frölander, simmaren.

   Får många, många år sen var jag diagnostiserad med fibromyalgi. När jag förstod vad jag behövde läka och inse bagaget, jobba med nuet och förstå samband mellan mina dåvarande skov, kunde jag sakta och säkert minska dem. Idag, 17 år senare har jag inte skov överhuvud taget på det sättet som jag hade under de värsta 5 åren.

   Jag vet inte var du är på din resa eller vilka sjukdomar du bär. Men jag blir glad över din nyfikenhet. Det kanske är så att kroppen är rädd, våga titta på den rädslan och våga även titta på lyckan. Vad är det du är rädd för i lyckan? Du kanske bara är lite otränad att vara lycklig 😉 *ler varmt och hjärtligt*

   Tusen tack än en gång och ljus kärlek till dig!
   //Rebecka <3

 3. Tack för ett väldigt bra inlägg. Det bidrog till ökad insikt för mig själv i mina försök att hitta/höja min energinivå igen efter några år med stora livssituationsförändringar och krampaktig sorg
  Tack även för en väldigt bra tabell som tydliggör energinivåerna på ett enkelt och bra sätt.
  Redan idag kommer jag börja öva på att släppa kontrollen mer i meditationerna, ngt som du också beskriver så bra ovan
  Tacksam Kram,
  Birgitta

  1. Bra jobbat Birgitta! Jag hejar på dig hela vägen och vet att dina höjningar kommer smitta av sig <3 Tabellen är bra för att förklara ordens betydelse på känslan och intentionen och synen på livet. Hjälper massor för att få igång attraktionslagen. Så fortsätt gå, ett steg i taget och jag har märkt på min resa att olika sammanhang har olika erfarenheter i vibrationen, jag är olika långt utvecklad beroende på vilken pusselbit i livet jag tittar på. Förklarar jag så det blir begripligt? Om inte hojta till <3

   Och du! Tusen tack för din feedback – den behöver jag för att fortsätta våga gå dit jag ska 😉

   Stor varm kram
   Rebecka

   1. Hej igen Rebecka, du förklarar absolut så det blir begripligt och jag förstår vad du menar med känslan, intentionen och synen på livet, utifrån tabellen. Det var exakt det som blev så tydliggörande – med stöd av din text – och som sporrar till att jobba mot förändring❤️
    Varma Kramar
    Birgitta

 4. Haft en orolig natt med huvudvärk o runt 4 i morse slog det mig. Det är nu jag ska ge mig Sannatid. En kopp kaffe, brasa och alla dom där ( nej men en del av alla) blogginläggen jag velat läsa så länge men inte låtit mig prioritera. Tack Rebecka för att du får mig lyssna på dig och på mig själv. I dag blir det en fantastisk dag!

  1. Du är så ljus Sanna och dina rädslor bara ramlar av dig en efter en nu. Tänk att få bli lycklig, på riktigt! Tack att jag får följa dig <3
   Det är inte mig du ska tacka, jag kommer "bara" med budskap, så det är du som ska ha tack – för att du lyssnar på dig själv, ditt eget inre universum <3

   Idag blir en grym dag! <3
   Kram
   Rebecka

   PS. Vad står huvudvärken för…

   1. Den står för ett av målen jag ej nått fram till ännu. Men visar mig bara ännu mer att det målet ska uppnås…helst i går.

    1. Hmmmm – den förstod jag inte. Men det gör jag garanterat om någon vecka. Ett steg i taget och du har tagit många små steg det senaste året!
     Kram igen
     Rebecka

 5. Klok texturer , nu förstår jag mer vad som händer/driver mig i mitt liv ..Visste inte att det handlade så direkt om energihöjningar .. Önskar gärna läsa mera. Känner att jag plockat bort mycket på minusskalan och det känns skönt 🙏😇

  1. Härligt att du tränar Åsa. Vi blir ju liksom aldrig klara 😉
   Jag har märkt på min resa att jag kan ha olika vibrationer i olika områden. Det börjar bli mer balans och en å samma utgångspunkt ju mer jag tränar. Så glad för din feedback – tusen tack <3

   Varm kram
   Rebecka

 6. Underbara vackra LjusÄngel som Du är på denna jord , jag känner mig så tacksam av att läsa dina budskap och dina upplevelser under din utveckling 🙏😍💖
  Jag började min utveckling i 2012 när jag blev medveten om min medialitet vart jag accepterade den. Det var min avliden pappa(som avled 2009) som kom till mig ,vart jag då …..accepterade min gåva. Det var då min utveckling började . Mycket tårar , förlåtande . Mycket rädslor . Jag var skör och sjuk. Det var hård lärdomar på vägen , vart jag inte förstod så mycket av , då.
  Alla dem fem stegen i uppstigande frekvens känner jag så gott och väl igen. Jag går fortfarande igenom förlåtelsen . Tv har jag inte i min lilla lägenhet ,är numera vegan/vegierian (siden jag fortfarande äter lite ost och använder laktosfritt smör ibland),äter bara glutenfritt och laktosfritt om det inte finns outly ,inge alkohol ,inge läsk ,inge kolsyrat vatten, inge kaffe,inge svart te eller ta me koffein,inge vitt socker , inge kakor,inge godis,inge choklad . Och all denna förändringen gick gradvis i små steg till jag accepterade min livsrändringen ,vart jag känder mig mycket bättre av det.
  Och numera är det en ny ändring ,att stänga av wi-fi inför natten ….när jag kommer ihåg det.
  I 2013 fick jag till känne om min begåvan om healing ,vart jag i 2016 som först tog steget att gå kurser inom healing . Mycket utrensning på min väg där , men jag var medveten om det.
  Ja,det är roligt med att vara i 5 dimension vart man sprider ljus ,Kärlek och visdom . Man lär nytt varje dag ,vart jag känner en stor tacksamhet .
  Förlåter ofta alla som korsar min väg och mig själv …vart jag känner en lättnad efteråt . Ja, apropo tankar. Jag har hela tiden bekämpad mina tankar och blivit arg , men nu….låter jag dom bara vara. När jag tycker att det blir förmycket , känner mig slite i huvudet…brukar jag att säga; varifrån kommer nästa tanke. Då blir det helt tyst!mycket skönt. Annars så ger jag mig själv healing (AAA Golden Heart Healing ) som renar min energicentrer i min kropp och huvud .
  Vänner , ja där har för det mesta likasinnade vänner som är i samma frekvens eller högre, vart jag är så Tacksam för att dom är i mitt liv .
  Mina vänner på jobbet har jag inte kontakt med mer än på jobbet. Är heller inte med på något tillställningar ,julbord,resor som kontoret har fixat …för jag känner inte för att åka med jobbet. Det tar min energi av att vara i låga energier . Blir då påverkad av det låga och låg sarkastisk humor som i mina ögon/ öron är mobbning . Jag har varit där , men väljer att vara här uppe i högre frekvens , i mitt ljus och kraft tillsamman med andra i samma frekvens och högre . Dom som är i högre frekvens , dimension tar jag all lärdom till mig…som har med utvecklingen att göra.
  Jag är så tacksam för all lärdom jag har gått igenom på dem snart 6 år sedan jag började på min utvecklings väg . Och , jag vet att jag inte är ensam ,även om jag sitter i tystnaden ensam hemma .
  Jag kommer att spara din hemsida/blogg ,för det är spännande samt lärorikt att läsa allt som du skriver om . Att läsa om dimensioner är något som tilltalar mig starkt och allt det som medföljer av dimensioner och universumet .
  Nu har jag nog skrivit mycket , men orden bara flödade .
  Önskar Dig ,underbara Du, en fantastisk fin kväll .
  All kärlek till Dig 💖
  Innan jag går till jobbet så mediterar lite samt ger mig själv AAA Golden Heart Healing och påfyllas med energiförstärkning så jag kan klara av min arbetsdag .
  På jobbet ( är lokalvårdare på dagis och skola som är låg/mellan/högstadie ) sprider jag glädje ,kärlek ,ljus om mig med helande effekt . Det är vad eleverna och lärorna behöver och vart det ger mig en stor glädje att jag har gett dom en gnist av glädje i denna lite betungande skolmiljön . Jag trivs mycket på mitt jobb ,vart det är en glädje att göra rent inför dagiset börjar och skolan . Brukar att sprida godhet ljus o kärlek om mig vart jag än går.
  Som jag ser det på om oss människor , så är vi alla vackra . Ser man i ögonen , så ser man själen. Den vackra ljusa själen ,som är fylld med Gudomlighet , visdom , Kärlek . Tänk om alla kunde bara se själen . Ja,då hade det inte varit som det är nu i tiden. Fixerad på utseende , mobbning med mera . Vi all är född som vi är , ingen är perfekta. Vi alla är vackra .

 7. Slut texten kom inte med ser jag 😉
  Känner en stor Tacksamhet över att läsa allt som du skriver / kanaliserar om dimension ,andlighet , universumets innehåll av ljusa energier ,Änglar med mera ,som ligger gott om i mitt hjärta . Vart jag känner mig som hemma 💖
  Önskar Dig ,underbara Du, en fantastisk kväll .
  All kärlek till Dig 🙏😍💖

  1. Tusen tack Mette för din fantastiska feedback och delning kring din resa. Vet att det inspirerar många av oss att läsa om ditt mod, dina val och dina beslut och våga älska dig själv <3 Kärlek och ödmjuk respekt i det!
   Dina ord får mig att fortsätta gå dit jag ska, små goa mysiga glädjefyllda och lättsamma steg. Växer i det tempo jag ska och det jag vill leva i och med.
   Små beslut som återupprepar sig varje dag blir tillslut det vi drömmer om. Vet att jag inte har bråttom ur det andliga perspektivet, så jag tränar för fullt att inte använda min kraftfulla energi som gärna driver på lite för hårt ibland 😉

   Vi lär höras snart igen och kanske ses vi live innan vi vet ordet av.

   Varm kram
   Rebecka och jag önskar dig en fantastisk vecka! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *