God Jul och på Facebook finns filmen

 

Bildresultat för god jul snö

Hej på dig!

Och riktigt God Jul – var du än är och vad du än gör har du påverkat ByButeo. Därför vill vi säga tack och ge dig en gåva. Eller gåva och gåva – det är en film och på filmen får du veta varför jag, Rebecka inte vill att ByButeo ska köpa paket och presenter. ByButeo har höga värderingar att leva upp till, det är ofta en utmaning. Hoppas du uppskattar vårt val. Länk längre ner

För i fredags kom gåvan. Eller beviset. Så kolla filmen och du får veta mer om vad du är med och driver när nu använder ByButeo – oavsett om du hämtar kunskap, inspiration, köper tjänster eller produkter. Du är viktig och allting hänger ihop!

Så God Jul – vet att många av oss har tuffa minnen i samband med jul, andra har bara mys och gos. Min son är en av dem som gillar julen på det sättet att det är mysig. Det är inget som kom av sig själv. Min man och jag är väldigt noga med att julen ska vara lugn. Fast jag ska erkänna en sak, idag skrek vi som fasiken på varandra en kort stund. Jo, sonen hörde allt. Men, vi redde ut det. Allt är som det ska. Och alla inblandade (min man och jag) förstod reakionerna och lovade att träna på att sluta med just det som fick igång mig. Själv lovade jag att skynda mig lite mer än jag brukar. <3 Nu är allt som det ska igen <3

Vad jag önskar dig och vad jag försöker säga är att du fortsätter känna ditt hjärta och lyssna på din magen. Låt hjärnan sortera känslorna och gör det som gör dig glädjefylld idag. Du bestämmer traditioner och vad du vill göra och du njuter med de du gör bättre och de som gör dig bättre. Julen är din!

Jag finns på Tarotguiderna i morgon måndag 25 decmber 25/12 om du vill se vad änglarna säger, ställa in intentionen med attraktionslagen och träna din hjärna att känna ditt hjärta och lyssna på magen mer inför 2018.

Men nu;

EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG DIG!

God-jul-film-på-Facebook

Kram Rebecka

Relaterad bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *