Slumpen är ingen tillfällighet

Bildresultat för norrskenBara Du vet varför du följer ByButeo och känner tillit till mig, Rebecka. Men är det en tillfällighet eller är det en meningsfull slump? Kan det vara så att den slumpen på något sätt har med ditt liv att göra? Jag har en övertygelse om att slumpen inte är någon tillfällighet och jag tror att du också är redo att se hur de märkliga sammanträffandena och osannolika händelserna löser problem eller förändra ditt liv.

Eller är det förstå gången du är på denna sidan? Oavsett så ger dig din slump dig upplevelser du inte skulle fått om det som hände inte hade inträffat. Visst är det så att vi verkar leva i en värld, i ett universum som är magiskt märkligt. Där är du och jag med! 

Kommunicera med telepati

Jag är övertygad om att internet har skapat för att det ska bli lättare för oss att förklara eneriöverföring. Nu vet inte jag vilken ålder du har, men jag kommer ihåg hur många inte vågade maila, i rädsla att de inte visste var mailet tog vägen och nu har vi en sanning om att över 70% av alla 2-åringar som har tillgång till en dator använder internet.

Har du någon gång varit med om att du visualiserat hur du får det där jobbet eller att du tänker på någon, för att i nästa stund se att den där arbetsplatsen söker personal eller att du spinger på den du tänkt på. Kalla det tankeöverföring, telepati, enerigöverföring eller att slumpen inte är någon tillfällighet. Det går att träna på i alla fall.

Bildresultat för telepati

Vad är telepati

På ByButeo arbetar vi med energi. Energi sänds ut, tas emot, skickas och avger någon form av frekens. Det kommer någon form av energi från allt, mer eller mindre. Att en del av oss är grymma på att överföra energi beror på att vi är olika. En del är den bruna kabeln, andra den blå medan vissa är grön/gula. Det behövs dock två poler för att någon form av överföring ska ske.  Du har säkert upplevt att du mår bra med en del människor eller så undrar du hur andra över huvudtaget kan umgås med någon som du får jättedåliga ”vibes” med. När du inser att det handlar om energin, behöver du inte koppla på dina världsliga värderingar kring andras ”vibes” Men sen har du de individer som du bara undrar hur det kan vara så naturligt att umgås med. Allt detta handlar även om era frekvenser såklart.

FRIVILLIG OCH OFRIVILLIG ENERGIÖVERFÖRING

Jag inser att jag har en förmåga att överföra energi. Förstod det inte fullt ut då, men när jag träffade min man kunde vi verkligen tänka och göra samma saker fast vi var på olika platser. Vi kompleterade och förstärkte mycket tillsammans. Och sen jag blev förälder har jag verkligen utvecklat att både se, höra och känna när min son mår både bra och mindre gott. Har du också den förmågan? Många av kännser ju av sina föräldrar eller djur. Hur bra kan du ana eller förstå kring någon fast du inte är där?

Vet inte hur det är i dina relationer, men jag har fått en förmåga att när mina vänner irriterar sig på mig så kan jag verkligen känna av det utan att de ens berättat om deras irritation. Jag förstår inte alltid att det kan handla om mig, utan kan ibland bara få en känsla i mig, som inte alls passar in i sammanhanget. Jag lär mig att blocka mer och mer. Oftare och oftare får jag nu behålla vänskapen, men jag slutar följa dem – rent metaforiskt så klart. Men det är så jag gör för att handskas med enerigerna.

Bildresultat för telepati

Bra verktyg

För mig som jobbar med reiki och i mental träning så är detta ett grymt hjälpmedel för mig. Du som jag kan ju skicka goda och glada tankar och känslor vilket också kan underlätta livet för fler. En del jag möter försöker få mig att tro att det är mina egna tankar, men efter några år nu så inser jag att jag har en telepatisk förmåga. Jag är inte längre rädd utan tvärtom är jag mer öppen och mottaglig för budskapen. Dessutom tränar jag. Jag tränar på min man. Brukar föreställa mig bilder och tänka på ”soff-mys” när jag längar efter lite kärlek och jag brukar tänka intensivt på en väninna när jag vill ha lite fnitter. Öva du också!

TEORIER 

En del av oss har en förmåga att uppfatta ord, tankar. Andra ser symboler och filmer. Vissa av oss känner både yrsel, fnitter, dofter, smaker och oro. En del bara vet, den där känslan av att du inte kan eller behöver förklara, för du bara vet.  Det kan kalla magkänslan, men när du vet då vet du och då har magkänslan inte blivit lurad av hjärnan. På fackspråk kallar vi dessa begrepp klarhörande – clairaudience, klarseende – clairvoyance, klarkännande – clairsentience, klarvetande – claircognizance

Nu när du vill börja träna, träna på att bara ta emot. Koppla bort tankarna och våga bara lita på livet. Ha inga krav på hur informationen ska komma utan försök att nollställa dig. Du kan innan du sätter dig berätta din intention till varför du vill ta emot information. Du kan välja att skriva medan det händer genom att bara notera. Analysera kan du göra senare. Av egen erfarenhet kan jag berätta att du kommer inte kunna bestämma om du vill höra, se eller känna.

Min första erfarenhet var att jag kände. Kände dofter, smaker och känslor som inte var mina kunde bara dyka in. Idag har jag också tränat upp min hörsel. Magkänslan väntar vi lite med, även om den börjar visa sitt sanna tryne. När du hittat din styrka kan du öva upp de andra områdena också. Jag märker att vi ofta får en blandning av intryck, det beror ockås på den jag sänder med. Prova dig fram och dela gärna dina erfarenheter med oss!

Är du sugen redan nu på några konktreat tips kan du surfa vidare på Tarotoguiderna och kika in på Vivis sida, då ser du många härlig övningar som du kan göra tillsammans med någon vän.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Denna vecka är det fullbokat i behandlingar och samtal. Finns på Tarotguiderna:

  • Tisdag 19 december kl. 08-10 och 20.00-22.00
  • Onsdag 20 december kl. 12.00 – 15.00
  • Fredag 22 december kl. 10.00 – 14.00
  • Lördag 23 december kl. 17.00-19.00

Väl mött!

 

One thought on “Slumpen är ingen tillfällighet

  1. Jag har en förmåga att känna på mig när nån av mina väninnor mår dåligt och har det jobbigt. Kommer bara som en blixt från klar himmel att nu måste jag ringa eller skicka nåt uppmuntrande sms och det slår aldrig fel. Kan även känna på mig när någon ska göra illa sig eller att vi kommer att få problem med bilen om vi åker bort nu. Jag vågar aldrig säga det till min man numera för han säger att det är jag som framkallar det. Jag mådde inte så bra psykiskt för ca 10 år sedan och då köpte jag en ängla kortlek som jag drog kort åt mig själv men när jag bytte jobb så glömde jag bort allt som har med änglar, jag slutade be om hjälp. Så drabbades jag än en gång av depression för ca 1 år sedan och plötsligt en morgon när jag vaknade av att mobilen ringde så var där en bild på en ängel. Jag bara stirrade på mobilen helt chockad och fattade ingenting. Samma dag får jag besök först av en kvinna som jag aldrig tidigare umgåtts med men hon hade hört av min dotter att jag trodde på änglar. Hon hade själv haft en uppenbarelse och ville prata med någon som delade hennes tro. När jag sedan ska hämta in posten så ligger en tidning från Jehovas vittnen i min postlåda med titeln : Änglar finns dom. Då sa jag högt för mig själv : jag har ju glömt bort att be till gud och änglarna. Sen den dagen har det hänt massor det är som att jag plötsligt vaknat igen. Jag började tänka på mindfulnes nåt jag inte ägnat mig åt på flera år. Då plötsligt dyker det upp mindfulnes kurser i flödet på telefonen. Fjädrar ramlar ner inne i huset, jag känner dofter av min svärfars cigarrer. Ja det är bara några saker som börjat hända. Att jag och min man plötsligt säger samma sak samtidigt är kanske inte så konstigt vi har ju 40 år tillsammans men jag hör han komma hem innan han kommit och jag vet när han kört av vägen och behöver hjälp innan han hört av sig.
    Livet är underbart och jag är tacksam för att jag vaknat igen. Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *