Träna som nybörjare på att se aura

Bildresultat för aura

För ca ett år sen hade jag en av mina första reikikunder på bänken. Det var en kraftfull stund och jag hade så mycket bilder i huvudet att jag inte visst vad jag skulle ta mig till. Det blev väldigt varmt i rummet. Det hördes ett ljud, som om någon högg i en huggkobbe. Rätt som det är ser jag ett turkost ljus stiga upp ur personens överkropp. Jag försökte sitta helt normalt och bara tänka, allt är som det ska.

Jag förstod att det var aura jag såg. Jag ser auran som ett smycke kring våra ljuskroppar. Jag har idag tränat och tränar regelbundet på både växter, djur och människor. Försöker idag träna på byggnader också. För mig har det blivit lite som att jag får veta mer än vad ord kan förmedla. Jag gillar aura, det är någon form av skönhet i auran. Glans, något som bara väntar på att upptäckas.

Jag är långt ifrån världsbäst på att läsa aura. Men jag har tränat såpass mycket att jag vill och vågar förmedla lite till dig som är nyfiken på att börja träna. Det är mer än ett partytrick, för en aura kan berätta mycket mer än vad orden säger. Jag gillar att läsa ögonen, kroppsspråket och på det lägga aurans budskap. Det säger så mycket mer om en person än orden.

GRUNDEN

När du börjar träna på aura krävs det en hel del tålamod. Personligen trodde jag aldrig att jag skulle se nått efter min första upplevelse, men skam den som ger sig. Träning och hämta kunskap från mer erfarna ger resultat. Långt ifrån färdigtränad, men nu kan till och med jag våga vara lite kaxig och säga att det var rätt lätt att se, att börja läsa var en större utmaning. Men låt oss damma av några grunder innan du börjar träna.

Bildresultat för aura

AURA

Enkelt uttryckt så har vi enligt många traditioner och inom aurafältet 10 kroppar. De kan ses ca 15 cm från kroppen. Detta påminner oss om de andar vi är som idag har fått mänskliga erfarenheter. Din aura är den frekvens som vibrerar och skapar energifältet runt dig. Färgerna hjälper oss att se, det vi kallar auran.

FÄRGERNA

En livlig färg indikerar andlig medvetenhet och välbefinnande medan slöa eller muddiga färger avslöjar en tröghet i självkännedom och till och med sjukdom. Balanserar du dina chakraer, övar yoga och gör medvetna val i maten kommer du naturligtvis att utstråla färger utifrån dina självförälskande handlingar.

När jag började min resa i att förstå färgerna i fältet lärde jag mig än en gång, att ju mer jag lär mig desto mindre vet jag. Det vi vet är att färgerna avslöjar mycket. I början hade jag en förmåga att känna auran, men som sagt, en dag sa det bara ”bonk” och då kunde jag helt plötsligt även se. Oavsett din resa, så vill jag be dig vara försiktig i dina utforskningar om vilka av dina psykiska sinnen som är mer utvecklade och börja först med de som är starkast. Jag blev mycket förvånad och hade tur som skulle träffa min vägledare bara en dag senare.Bildresultat för aura

För att börja känna frekvensen av färg är det bästa sättet att läsa. Det gör du när du låter dig komma i stillhet, stänga dina ögon och andas djupt. Bjud sedan in färgerna för att ”tvätta dig” och märk hur varje färg får dig att känna. Känn det i din egen subtila och i din fysiska kropp. Känn hur blått känns. Känn hur grönt känns. Hur känns rött? Ge dig själv några meditationer innan du börjar träna på andra.  När du blivit bekant med färgens vibrationer är det lättare att märka det i andra. Detta är ett enkelt och ett lättillgängligt sätt att börja träna och känna av auran.

ENKLASTE BESKRIVNINGEN 

Vår aura omger hela vår kropp, men oftast fångas fältet runt huvudet och bröstet. Det finns många sätt att fysiskt fånga aura på. Men i väntan på den coola tekniken och en stor investerare, kan du enkelt börja känna av dessa aurafält för dig själv.

Fältet runt överkroppen är en bra indikator på var personen är nu. Ibland kan det vara så att det är skrymmande och andra gånger smidigt, även de svaren kommer avslöja hur bosatt och konsekvent energi är för personen i fråga.

Kall färgfläckar kan ibland ses utanför fältet. Kallas ”moln” och dessa kan indikera tendenser som inte alltid är till fördel, men som påverkar personens verklighet. Stora block av färg eller mänskliga formade färger avslöjar oftast närvaron av våra guider till oss. Själv hade jag en gång en ljusgrön-gyllene kropp som stod till vänster om mig. Jag hade haft en tuff period och fattat ett beslut som var ett stort vägval. Jag hade tidigare i meditation haft besök av en uppstigen mästare och skissen gav mig nu ett lugn i att jag hade någon med mig som gav mig det mod jag behövde för att känna tillit till mitt beslut.

PLACERING AV FÄRGERNA

Platsen för varje färg ger dig också svar. Om någon bär rött runt bröstet, kan det indikera ett frustrerat hjärta, medan vit runt kronan kan att framställa en avancerad själ.

Färger kommer att ändras. För när du växer och utvecklas händer det något. Det speglar din ansträngning och din utveckling. Jag tycker verkligen det är underbart att se hur färgerna kommer över tiden, även från en minut till nästa. Färgerna påverkar fältet av varje tanke och samverkan du har. Aldrig är två bilder densamma och att se färgerna kan vara ett utmärkt sätt att spåra andliga framsteg.

Bildresultat för läsa auran som nybörjare

HUR DU LÄSER SOM NYBÖRJARE

Som du läste innan behöver du träna på att bli medveten om hur energi känns, innan du fullt ut kan utveckla din förmåga att se auran. Nästa gång du är med en vän, var uppmärksam på hur du känner dig i deras närvaro. Inbjuder de dig att känna dig älskad och älska eller tömmer du dig på din egen energi? Justera dig med andan och be om en ärlig känsla av hur de känner dig. Det är denna fysiska reaktion som du ska känna och visa tacksamhet med. Det är nämligen den som bäst hjälper dig att navigera bland människorna du kommer i kontakt med.

FÖRSTA TRÄNINGSPASSET – PERIFERIN

Vi människor är fantastiska på att behandla och filtrera information. Din direkta syn påverkas av hjärnas ljusstyrka i redigeringen. Därför krävs det träning i att se en aura. För att börja träna på auraseende kan du fästa blicken på ett punkt i 30-60 sekunder och låt blicken ”smälta” Observera ett föremål strax utanför din direkta syn och låt föremålet smälta in i periferin. Medan du tränar på att behärskar din blick, behöver du inte stressa. Stress och press på att prestera kommer att leda till ångest i hjärnan och det tar längre tid att lära dig att smälta blicken. Så andas normalt medan du övar den här mjuka fokusvisionen.

ANDRA TRÄNINGSPASSET – FÄRGER

När du utforskar auran är det närvaron av färg som är viktig. För att expandera din syn att se färger kan du gå in i ett neutralt färgat rum och leka med färgglada föremål. Att förklara nästa steg i ord ska bli en utmaning. Tror ändock du fattar. *thihhi*

Sätt dig nu med lite avstånd till den neutrala väggen. Ställ ett föremål mellan dig och väggen, kanske en tavla eller något föremål som är solitt. Jag gillar avståndet då jag tycker det är lättare att se i periferin då. Stäng nu ögonen, andas och be färgerna visa sig för dig. Andas. Titta upp och titta bakom föremålet. Låt det smälta in. Andas. Du ska nästan titta igenom, bortom, bakom föremålet. Då kan färgerna komma att poppa upp för dig. Fortsätt andas och ge dig själv tiden.

Notera nu fältet utanför det färgade objektet. Du kommer att börja märka en blek, skimrande färg som kommer av den. Detta är magi att läsa aura. När du får förtroendet för färgerna kommer du gradvis kunna lägga i flerfärgade objekt för att expandera din synska vision.

TREDJE TRÄNINGSPASSET – LÄS AURA PÅ DET LEVANDE

Jag vill rekommendera att börja träna på växter. Jag tar ofta med mig en termos med fika och sätter mig i skogen en stund. 10/15 minuter – underbart att sitta där och bara träna på att se färger. Desstuom påpekar de aldrig något – stör dig liksom inte med frågor. Du kan bara få vara och träna. Utan krav, utan press. Växter är underskattade hjälpmedel i vår personliga utveckling.

Nåväl, när du tränat på växter kan du även träna på djur för att när du är redo, gå vidare till människor. Var respektfull och be om att få deras tillstånd innan du börjar träna. Detta kommer att säkerställa att den fria vilja är hedrad och ger dig ärligt tillgång till att se deras aura. Detta är helt enkelt artigt och kommer att säkerställa att gränserna är rena och åtkomsten till de osynliga rikena respekteras. Det är viktigt för mig och alla oss som är kompetenta och professionella.

FJÄRDE TRÄNINGSPASSET – TRÄNA PÅ MÄNNISKA

Be den personen du ska träna på stå 30-50 cm framför dig mot den neutrala väggen. Titta nu på väggen, inte din vän, och börja känn fältet. Titta nu sådär mjukt igenom vännen och på väggen runtomkring. Fråga om auran vill visa sig för dig, och uppmärksamma inte bara det du ser utan också känn känslan av färgerna. När du har gjort det här och upptäckt och känt kan du spänna upp dit segel lite till, genom att be dem flytta sig långsamt åt ett håll. Då kan du kolla om du fortfarande kan känna samma färger. Och som en rolig bonus när du känner dig redo. Sätt på personens favoritmusik för att se om färgerna ändras.

Bildresultat för läsa auran som nybörjare
För mig har resan med aura bara börjat. Inser att det ger mig ytterligare en dimension på medvetenhet och ett bra steg för att förhöja medvetandet och möjlighet att anpassa till människor och situationer som tjänar mig bäst. Vill gärna dela med mig till dig.

Välsignelsen att läsa aura är att den ger oss en direkt upplevelse av energins verklighet. Det som jag och kanske du också ofta ignorerar i vardagen. När vi kan hedra den osynliga verkligheten navigeras du varje dag på en helt ny nivå. För mig har det inneburit att jag saktat ner min snabba takt och fått en helt annan nivå på harmoni med verklighetens andliga natur runtom mig. Vill gärna dela med mig till dig.

Ju mer jag lär mig och förstår i processen, dessto mer lovar jag att berätta. Min egenträning går framåt och jag försöker verkligen vara noga med att ge mig tiden att träna. Aura är ett så giganstiskt fält och möjligheten att förstå frekvenser i form av färg och ljud är oändlig. Reikibehandlingarna ger inte bara mig magiska stunder, framför allt är det du som kommer på bänken, under mina händer som får den allra bästa uppleveslen och utvecklingen.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

Denna vecka på Tarotguiderna.

Tisdag: 20-22 och Onsdag 19-22 Varmt välkommen <3

4 thoughts on “Träna som nybörjare på att se aura

  1. Vasse go Stefan!
   Intressant då jag ser mig själv som nybörjare – men allt beror nog på vem vi jämför oss med. Fortsätt träna!
   Varm hälsning
   Rebecka

 1. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag har börjat träna på träd men kan bara se ett kraftigt vitt sken som bländar mig, inga färger än men tränar vidare 😊❤

  1. Träna vidare Yvonne. Att se det vita skenet är ju fantastiskt. Pressa dig inte utan låt de komma till dig i det tempo det ska. Allt är en process, det finns inga målsnören mer än i tävlingarna <3

   Må gott – glad för din skull!

   Varm hälsning Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *