Reikin gav mig förmågan att se aura

Bildresultat för reiki

När jag kom i kontakt med reiki var det som att förstå vad min kropp och mina energier är här på jorden för att göra. Det sa nästan ”klick” Jag hade länge bett min man att vi skulle dra ner på vår jakt efter mer, men han hade ofta ursäkter till varför vi var tvungna att fortsätta jaga. Till slut landade vi i en situation där vi båda insåg att förändringen var nödvändig. Då öppnades dörren till reikin. 

Bildresultat för tarotguidernaÄven om vi varit gifta i 17 år så landade vi för tre år sen på våra egna inre resor. Vi gjorde det på olika sätt och gör fortfarande. Vi lär av varandra, vilket är lärorikt och spännande i sig. För mig blev det en resa i att våga hitta den eller de som ska få vägleda mig i den universella världen. Jag hittade Solkarina och Vivi Linde. Vivis och min koppling känner du till med att jag bloggar, men sen maj är jag även vägledare på Tarotlinjen. Jag har stor respekt för Vivis erfarenheter och kompetens och jag gillar att se hennes utveckling. Tänk att det aldrig tar slut. *thiihi*

Solkarina har jag nog inte skrivit om, men Solkarina är den som lär mig reiki. Hon får mig att utvecklas och förstå min egentliga fallenhet här på jorden. Jag själv förstod den stunden jag fick initieringen och flödet av energi bokstavligen tog fart i mina händer. Jag tar min egen personliga utveckling med reikin i ett tempo som gör mig hållbar. Jag tar det i världsliga mått mätt, långsamt. Men jag vet att jag behöver ha med min egen inre harmoni för att fullfölja min livsuppgift.

Relaterad bild

För ca ett år sen upptäckte jag en ny förmåga hos mig. En kund får en behandling och jag känner hur värmen flödar ur mina händer. Jag sitter bakom kunden med händerna på halschakrat och känner hur värmen bokstavligen ökar i rummet. Kunden verkar åka ner i en skön dvala och andningen blir långsammare. Riktigt långsam och jag ser ett gult och ett turkosblått ljus lämna kundens överkropp. Det kommer en smäll, vet inte från vad. Kunden slår upp ögonen, tittar på mig och frågar ”Vad var det som hände?”

Jag var helt lugn inombords, kände att ”allt är som det ska” men hade verkligen ingen aning om vad detta innebar. Hade aldrig upplevt det. Jag ber därför kunden berätta sin upplevesle. Det kommer ord som ”jag lämnade min kropp” ”min överkropp lyfte från bänken” ”jag kände mig väldigt varm” ” jag var lugn, jättelugn” ”det var riktigt behagligt” ”jag är trygg” ”jag vet vad jag vill” Kunden kändes så…landad.

Vi lämnade varandra och jag lovade att kontakta Solkarina för att ta reda på mer. Jag gillar Solkarina skarpt! Hennes svar när jag beskrev situationen lite mer utförligt var; grattis, du kan se aura. Sen blev hon tyst och började pyssla med annat. Min reaktion blev att jag stirrade på henne, log och svarar lite trevande…Tack….tror jag.

Relaterad bild

Idag förstår jag varför hon bara sa så. Varför det inte kom mer. Jag har fått utveckla min förmåga i mitt tempo, i min harmoni och jag får läsa det jag behöver läsa för att förstå nästa steg. Idag vet jag att färger vägleder mig i behandlingarna på ett kärleksfullt vis. Att ha reikin, änglarna, chakran, symboler, aura och den kunskap jag har om hjärnan och mental träning ger dig som kund hos mig otroligt kraftfulla behandlingar för att låsa upp blockeringarna och träna på att nå ditt mod och din inre harmoni. Min uppgift på jorden underlättas, vilket gör det lättare även för dig. Men tänk va mycket jag fortfarande kan lära mig! Det påminner Vivi och Solkarina varje dag, bara genom det dom är.

Har du varit på reiki någon gång? Hur kändes det för dig och vad upplevde du? Utför du själv behandlingar? Hur jobbar du med din egen balans och utveckling? Dela gärna med dig – det ger mig glädje, energi och kraft.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

2 thoughts on “Reikin gav mig förmågan att se aura

  1. Tack Wanda <3
   Tänker att alla har något att berätta kring sin utveckling och i hur vi tar hand om oss själv för att kunna göra andra bättre.
   Varm hälsning
   Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *