Lev passionerat, en övning i fem steg

Relaterad bild

Söker du efter något annat än det du har nu? Vill du lära dig att leva livet med passion? Att leva med passion är en fullt uppnåelig dröm, för alla. Att nå passion innebär träning, mod och tid. Det handlar om att känna din frihet, bryta dina barriärer och påbörja varje dag precis som den är, ny och på väg till dina drömmar.

Det är lätt att se när människor är passionerade. När de talar om sin passion fylls de med kärlek och ljus och det känns i hela rummet. När du lever passionerat kommer din fallenhet till sin rätt och du kommer in i ett flow av att allt är och känns lätt. Du tränar på att vara närvarande i det du gör, både med själen, hjärtat och hjärnan. Du lever ditt liv så som du vill, utan skam, skuld och full koll om vart du är på väg, utan att ha bråttom.

Att leva med passion betyder att du lever med alla dina sinnen och håller dig medveten om din egen verklighet för att uppnå din inre önskan. Du tillåter dig att utveckla din egen personliga magi, genom dig själv men även i gemenskap med andra. Återkommer till detta längre fram.

Passion är en av de mest intensiva känslor du kan känna i ditt liv. Passion är själens och framgångens ultimata tillstånd. Du känner passion när du dedikerar dig åt något du verkligen älskar, det du anser vara viktigast och vill dela med dig av. För att veta om du lever passionerat behöver du titta på ditt engagemang, din ansvarsförmåga och hur du reflekterar och återhämtar dig när du går på din väg till din målbild och dina mål.

Bildresultat för passion

Du kanske redan lever naturligt passionerat och har ett behagligt tempo, men du vet inte vart du ska och har kanske inte hittat din fallenhet. Du kanske är en av de själar som inte alls hittat ditt tempo utan kan känna att varje sekund på sekundvisaren stressa dig för att hinna med mera. Du har inte ens tid att njuta av en måltid innan du planerar nästa middag och veta vart du ska är det sista du tänker på när du somnar på kvällen.

Det är alltid spännande att diskutera passion och fundera på hur du kan förbättrar dina livsupplevelser och din självutveckling. Fler och fler människor analyserar sina inre känslor i syfte att få reda på vad som verkligen får dem att leva och skina. Detta är något du också kan träna på och bli bättre. För precis som med kreativitet måste vi börja med att avfärda idén om att alla inte har det. Alla har möjligheten, alla förtjänar och alla är kapabla att leva passionerat – alla av oss, oavsett skillnader och likheter.

Jag kan försäkra dig om att ett liv utan passion inte tillåter dig att nå den sanna, inre potential du kom till jorden med. Det finns ingen större belöning än att göra det som uppmuntrar din passion. Det är en otroligt god känsla, nästan obeskrivlig, när du tar beslut som kan innebära risker, men ger dig de bästa förutsättningarna för att nå det du vill.  För dig själv och för de personer du älskar.Bildresultat för passion

Lever du passionerat förstår du inte bara teoretiskt att varje människa är unik. Du känner det och
du agerar utifrån det. Du känner och förstår fullt ut att du själv är unik. Du är den som föder fram dina känslor och du har fantastisk makt över dem. Du beslutar hur du ska leva och hur du mår i livet – du kan skylla på andra och på omständigheter, men då har du en bit kvar till att leva passionerat.

Känn din passion med en övning i fem steg

  1. Skriv en lista över 15 av dina passioner: vad du gillar mest, vad som är mest speciellt för dig och vad som utgör grunden för din individuella lycka.
  1. Välj nu de tre du gillar mest.
  1. Skriv fem känslor som bäst beskriver vad som händer när du upplever alla dessa tre passioner.
  1. Skriv ner de negativa tankar som kan hindra dig från att göra dessa tre passioner till din vardagliga verklighet.
  1. Tänk på hur du skulle kunna använda det du redan är bra på, till något som gör dig framgångsrik, samtidigt som du kommer ihåg att passion och framgång är en och samma sak.

Ett sätt att komma leva din passion är att umgås mer med likasinnade och de som njuter av vad de gör och känner. Häng med de, på nätet och irl med de som tillåter dig vara dig och utvecklas. När du håller dig nära dem kommer du ha en större potential att njuta en ditt passionerade liv och passion är lyckligtvis smittsamt.Bildresultat för hitta din passion

Men vad innebär det att leva med passion? Svaret är enkelt. Att lev med passion ligger i att leva varje stund av ditt liv och njuta av det med intensiteten med vilken du skulle vilja leva din sista dag. Klyschigt? När du väl känt passion en gång, vill du ha den jämt. Och hur klyschigt det än låter, är det detta vi alla strävar efter när du väl frågar på djupet.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


PRIVATPERSONEN

Det finns tider att boka för att samtala en gång och därefter ha möjlighet att boka fler mentala samtal, med eller utan medial uppkoppling. Du kan även boka upp dig på program och få tydligare struktur i din utveckling mot passionerat liv. Oavsett din titel är mental träning avgörande för hur du lever ditt liv. Pris 750 kronor/samtal och från 3300 kronor/månad utifrån vad du vill uppnå.

Vill du veta mer ring 0708 18 87 00 eller maila rebecka@bybuteo.se

FÖR CHEFEN: 

Vi har mentala träningsprogram för din personalgrupp. Vi har elitnivå, breddnivå, basnivå eller individnivå. Investering från 14000 kronor upp till 34 000 kronor per individ. Vill du veta mer maila rebecka@bybuteo.se  eller ring 0708 18 87 00 – vi kommer gärna på besök för att presentera ett upplägg som passar er.

//Rebecka

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *