DAG 1

Bildresultat för guided meditation

Att meditera kan ta dig på en resa du inte trodde kunde ske, inifrån dig själv. Läs gärna Meditera utan krångel innan du börjar. Om du inte gillar att läsa utan vill bara känna, utveckla och go-with-the-process så är du mer än varmt välkommen. Nu kör vi #10minuteri21dagar.

Det hela går ut på att du ska meditera minst (!) tio minuter i 21 dagar. Därefter gör du lite som du vill. Eller det gör du även nu. Vad jag vill säga är att det finns inget rätt och därmed inget fel heller. Det enda som finns är önskade eller oönskade resultat. Det ByButeo gör är att ge dig möjligheten att göra det lite enklare, någon som påminner dig och har förberett så att de första 21 dagarna är mer tillgängliga för dig. Göra det lättare att säga ja och prova, än nej och inte veta. Nu kör vi #10minuteri21dagar.

DAGENS TEMA: NÄRVARO

Bildresultat för energi mediteraDu ska få börja de här 21 dagarna med att hitta din närvaro. Vara här och nu. Träna på att låta tanken bara flyta iväg. Släppa taget kring vad du ska handla till middag, varför han sa så till henne, vad chefen egentligen menade eller hur du ska ta dig till stationen imorgon.

TRE TIPS

Nedan ser du tre meditationstips från erkända meditatörer på Youtube. De är guidade meditationer och du får även möjligheten att välja en som är längre än 10 minuter.  Du väljer den du finner behaglig, prova dig fram. Vill du söka efter någon annan så gör du givetvis det! Så på med hörlurarna och kom in i meditationens lugna flöde.

Närvaro – Dag 1  Detta är en engelsk kvinnlig röst som ger dig Dag 1 för att komma ner i närvaro.

Nuets närvaro – Dag 1  Detta är en engelsk manlig röst som ger dig Dag ett för att komma in i nuet.

Lev i nuet – Dag 1 Detta är Joe Tracy som talar. Meditationen är för dig som vill ge dig själv mer tid.

OBS! Mer tid är inte alltid bättre eller att du är duktigare. Det är bara mer tid. 

Varmt lycka till! Kommentera gärna och taggar du din meditation på något socialt media så är det hashtaggen #10minuteri21dagar som gäller. Sprid gärna budskapet. Dina vänner kan hoppa på tåget när som helst.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Vill du boka egen privat tid hittar du förutsättningarna högst upp i högra hörnet på bloggen eller på www.bybuteo.se

Och, som du vet, jag är alltid här i närheten!

4 thoughts to “DAG 1”

  1. Poff å så fortsätter du öva! Kolla var du hämtar din energi någonstans och var det läcker. Få koll på det och snart kan du se om du kan korrigera det. Och fortsätt öva 😉 <3

   1. Tack för ditt tips! Övade ikväll igen. Hur menar du med att energin läcker? Jag är så helt ny med Detta kram!

    1. Kul att du övar. När energi läcker handlar det om att du ger bort eller någon tar energi från dig. Alltid med din tillåtelse, men du kanske inte är fullt medveten om det. Carol Tuttler finns på youtube, hon är kanon på att förklara, dock på engelska, men jag vet att du kan det =)
     Ska bli kul att se hur du utvecklar dig på dessa 21 dagar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *