#10minuteri21dagar

Bildresultat för guided meditation

Nu drar ByButeo igång utmaningen #10minuteri21dagar. Du hakar på när du vill. Det finns tips i blogginlägg om hur du börjar och om du vill ha lite inspiration för att slippa krångel. 
Varje dag i 21 dagar kommer ett blogginlägg, ett inlägg på Instagram och ett på ByButeo-mentalträning & högre syfte (Facebook) Följ var du vill. Du kliver på i dag ett och har du missat en dag börjar du bara om. Detta för att hjärnan ska komma in i en vana, så att kroppen lagrar ditt nya beteende i cellerna.

DAGLIG RUTIN

Försök göra din meditationen till en daglig rutin. När på dygnet du gör din meditation vet du bäst själv. En del säger att morgonen är bäst. Själv har jag inte hittat bästa tiden på dygnet, däremot har jag många fina bästa meditationer i minnet.

Om du känner att du har tid att slänga in två pass om dagen, så gör det. I utmaningen #10minuteri21dagar behöver du meditera i 21 dagar i sträck för att lyckas med utmaningen. Har du hoppat över en dag, börjar du bara räkna från ett igen.

GUIDAD MEDITATION

Att ta stöd i guidade meditationer har varit bra för många med mig. Här är det viktigt att du hittar den röst, det tempo, den musik och det språket du gillar. Jag kommer att lista några meditationer som är på engelska. Vill du komma med tips, inspiration på meditationer på andra språk är du mer (!) än varmt välkommen.Bildresultat för guided meditation

Varje dag i 21 dagar kommer nu ett inlägg som kommer heta DAG 1, DAG 2 o så vidare. I det dagliga inlägget kommer du hitta vilket tema du kan välja att meditera med. Du får där också en länk till en meditation på Youtube. Sen väljer du vad du vill och inte vill göra. Vill du dela med dig av känslorna längs med resan gör du det, annars tar du och summerar när du grejat dina 21 dagar eller aldrig. Du kan reflekterar och summera precis när du vill!

Klarat utmaningen!

Grattis! Då är det bara att fortsätta gå på din resa. Din utveckling. Låt dig bli en inspirationskälla till fler att prova att lyssna inåt. Skicka gärna ett mail eller ett inlägg på något socialt sammanhang när du är klar. ByButeo vill veta hur det gått!

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

4 thoughts to “#10minuteri21dagar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *