24 lösvikter eller 24 affirmationer

Du och jag tänker någonstans 30 000 – 80 000 tankar per dag. Genomsnittsmänniskan tänker 65 000 tankar per dag. Av dessa 65 000 tankar är 5-9% nya från igår. Förstå vikten av att tänka nya tankar – sånt som gör dig och din målbild gott.

Varsågod – här kommer 24 träningsvikter för att ge dig själv nytt syre och nya tankar till hjärnan. Förvalta dem väl. Mitt tips är att du väljer ut tre om dagen och tänker på var av dem tio gånger under tre tillfällen. På gymspråk blir det 3×10 reps/övning.

 1. Jag är en bra person som förtjänar att vara lycklig
 2. Jag är glad och jag ler
 3. Jag accepterar mig själv helt och fullt
 4. Andra inspireras av min förmåga att vara mig själv
 5. Jag finner det lätt att älska och acceptera mig själv
 6. Varje dag blir jag tryggare med mig själv
 7. Jag ger mig själv tid att reflektera mina prestationer
 8. Jag älskar mig själv i alla lägen, oavsett vad jag gjort
 9. Det är skillnad på det jag gör och det jag är, jag älskar mig själv
 10. Jag ser alla de positiva egenskaper och attityder jag har
 11. Jag upptäcker mer underbara saker om mig själv varje dag
 12. Att älska mig själv känns naturlig och lätt
 13. Jag kommer alltid att acceptera mig själv, villkorslöst
 14. Att älska mig själv är väsentligt för min lycka
 15. Jag förtjänar att gå efter mina mål och göra vad som gör mig glad
 16. Jag vet och känner mina positiva egenskaper
 17. Att vara nöjd med mig själv är en normal del av min vardag
 18. Det är lätt att vara säker och bekväm med vem jag är
 19. Accepterar mig själv villkorslöst
 20. Ger mig kraft att lyckas
 21. Jag duger utmärkt som jag är
 22. Jag är en härlig person och människor njuter av att umgås med mig
 23. Jag fokuserar på mina drömmar och mål
 24. Jag har en stark inre kraft och styrka

Varmt lycka till! Följ oss gärna på INSTAGRAM för fler träningstankar.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Vill du boka tid kikar du in på ByButeo – jag har några få telefontider kvar innan jul. Öppnar nu upp tider för mellan jul och nyår. Vecka ett kommer jag bara ha möjlighet att boka telefonsamtal för änglaläggningar. Kanske ge bort ett presentkort i julklapp?

För mer info – ring mig på 0708 18 87 00

//Rebecka

 

One thought to “24 lösvikter eller 24 affirmationer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *