Möt din vibration.

Bildresultat för attrahera mera energiLedarskapets tre perspektiv skapar dina handlingar, dina tankar och dina vibrationer. För visst har du koll på vad du gör, vad du tänker och vad du känner när du möter andra. Och du vet precis vilka vibrationer du sänder ut för att få det du vill ha i ditt liv. Vilka de tre ledarskapsperspektiven är? Det världsliga, mentala och det andliga, allting hänger ihop. Idag kan du läsa om hur du får det du vill ha. Du får alltid det du attraherar… 

Som vanligt kan jag säga nu för tiden, då jag allt oftare, av någon härlig orsak, kommer att tala om Attraktionslagen. Och middagen i helgen, med min man och några vänner, var inget undantag. Eftersom jag själv, så här i efterhand ser att jag varit förvirrad och osäker genom åren gällande denna lag, vill jag mer än gärna hjälpa till, när tillfälle ges.

En person runt bordet frågade vad jag arbetade med och mitt enkla svar är att jag arbetar med  ledarskapets tre perspektiv, utifrån beskrivningen du nyss läst. Jag såg hur personen i fråga fick glöd i sina ögon och nu började vi gräva i ledarskap ur det andliga perspektivet. Vi började prata om Attraktionslagen och alla dessa olika definitioner av ord. Andligt, hur attraherar jag genom energi,  vibration, vad är motstånd ur ett andligt perspektiv och manifestation, som är ett mycket intressant ord att resonera kring. Men hur ska du, utan kamp och dåligt samvete kunna skapa det du vill ha, även om du inte lärt dig alla ord? Idag vill jag ge dig lite tankar och verktyg.

Bildresultat för tolka dig själv

DU STYR OCH TOLKAR DINA UPPLEVELSER

Låt aldrig någon annan få dig att tro något annat. Du styr. Detta kan verka hårt och knasigt och jag har varit frustrerad många gånger på min egen reflektionsresa, men, lika attraherar lika. Det du sänder ut får du tillbaka. Ja, det smärtade för mig att bli medveten i den, på riktigt. För innan jag gjorde min resa gällde det andra, jag visste ju. Det smärtade och gjorde ont att förstå att jag inte alltid levde som jag tänkte. För det innebar att jag sände ut en vibration som i en viss tid i mitt liv drog till mig knas, kaos och tillslut katastrof. Detta har pågått under olika tider i mitt liv, men när jag tillslut blev medveten om hur jag fostrar dominerande vibration kunde jag nu skapa den vibration jag behöver för att leva som jag vill. Idag är jag med i de känslor jag behöver för att attrahera mera. Det är nämligen den dominerande vibrationen som avgör det du attraherar oavsett område.

Hur du vet vad du vibrerar
Känn efter. Vad känner du när du tänker på ditt jobb, ditt boende eller dina barn?  Känns det lätt, kul, utvecklande, inspirerande, spännande och glädjefyllt? Eller känner du motstånd, tungt, jobbigt och trögt?

Tänk nu på pengar. Vibrerar du känslor som avslappnat, härligt, okomplicerat, enkelt och lättsamt? Eller är det fyllt med dåligt samvete, kamp och ångest?

Läs det en gång till om du behöver. För det är först på detta vis som du ser vilken och vilka vibrationer du sänder ut. Gå igenom dina livsområden och testa själv. Beskriv vad du känner och tänker. Bli medveten och känn skillnaden på lätta och tunga vibrationer kring ditt hem, dina vänner, ditt sexliv, ditt förhållande, din egen utveckling, din hälsa. De tunga eller som en del säger, negativa känslor och värderingar behöver du förstå för att du ska kunna förändra din attityd och dina handlingar kring det området. Det kan vara en utmaning att börja attrahera positiva saker. Men du kan göra den här förändringen redan idag.

Du är den som styr dina tankar som i sin tur styr dina känslor så det är “bara” att sätta igång att förändra dina tankar för att skapa nya och positiva känslor kring området.

Bildresultat för motstånd i energierMOTSTÅNDET FINNS I DIG

Och du kommer komma med invändningar att det är minsann inte är så lätt när du har det som du har det. Du kommer säga; menar du att det är jag som drar till mig elaka pojkvänner, tokig situation på arbetet, kamp om pengar och annat elände. Jag vet inte om det är du eller om den miljö du vistas i, men jag lovar dig att när du hittar vad det är du behöver lära dig utifrån det som uppstår i ditt liv, kan det komma att göra svinont.  Det kommer att svida för att du ska ta ansvar i att se vad du la till bordet, va du attraherat för att det blev som det blev eller är som det är i ditt liv. Så även om resan inte är lätt, vet jag att du kan göra den. Jag vet det för att jag har klarat det.

Kan jag kan alla, med lite motivation och stöd. Det är därför jag är här. För det är inte lätt att cykla Vätternrundan eller byta jobb om du inte riktigt vet varför eller är rädd. Det är inte lätt att lämna eller stanna kvar i ett förhållande eller bryta mönster med barnen för att nå nya målbilder, men många gör det varje år. Och jag vet att du också kan! Annars hade du inte läst denna text.

Besluta dig för att bestämma dig

Det jag har upptäckt på min resa och på de samtal jag får ta emot, är att vi alla möter ett och samma Bildresultat för motstånd i energierhinder. Hur vi ska ta oss fram till ett beslut. När du väl bestämt dig blir det mycket enklare för dig själv att träna mentalt och världsligt. Framför allt kommer det bli mycket lättare för ditt högre syfte att nås av attraktionslagen. Först då kan den på riktigt hjälpa dig att hitta tankar som skapar positiva känslor och handlingar. I idrottsvärlden pratar jag om prestationsutveckling, resultatmål, målbild och jag kopplar alltid på ett känslomål. Hur ska det kännas på vägen till ditt mål. När du bestämt dig kommer attraktionslagen hjälpa dig, oavsett om du säger att det ska bli svårt eller lätt. Du attraherar det du känner. Så var noga med vad du känner, tänker och säger. Det kan bli din verklighet.

 

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Vill du ringa för en obokad rådgivning i något beslut ringer du 0939-11 47 383 (19,90 kr/min)

Vill du boka tid för mental träning eller veta mer om vår autentiska ledarskapsutbildning FULL HAND ringer du 0708 – 18 87 00 – vad som händer sen vet vi inte, än. Du är varmt välkommen att ringa. Kika in på produkter och priser, klicka HÄR så får du veta mer.

Tusen tack för din uppmärksamhet – utan dig stannar ByButeo.

//Rebecka

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *