Pysslar lite

Hej på dig,

Som du ser händer det grejer här på sidan. Tänkte uppdatera mig lite, men ber om att få lite tid från dig. Det är så roligt just nu i mitt yrkesliv, det rullar på bra med både bokningar för kortläggningar, mentala träningspass och det vi kallar för FULL HAND – en mental ledarskapsutbildning för att nå ditt högre syfte. Enkelt uttryckt.

Jag säljer mina föreläsningar för fullt och är just nu ute på en liten införsäljningsturné i två veckor. Det är därför jag vill be om din tid. Tiden till att pyssla klart här och blogga får komma allt eftersom. Men om jag lovar att dela med mig lite av min turné här på bloggen är det okej då tror du?! *ler stort och varmt*

Nu är klockan närmare halv ett och jag ska sitta i bilen klockan 09.00 – dags å sova lite först kanske. Jag ska se till att återkoppla i morgon igen. Lite bilder från Östergötland till Skåne ska det nog kunna bli också.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *