Änglarna säger; titta på föräldraskapet

Bildresultat för föräldraskap änglar

Idag vill änglarna att du och jag ska fundera lite på våra föräldrar. Det kom en sorg in i mitt hjärta och jag kan just nu inte urskilja om det är min egen sorg i förlusten av föräldrar eller om den är vår gemensamma. Jag låter kortleken blandas en stund till och tar några djupa andetag. Jag nyser till och släpper taget om sorgen. Uppenbarligen var den inte min. 

Föräldraskap kan vara så mycket mer än dina egna fysiska föräldrar. Har du blivit välsignad med barn runt dig kan det vara ditt eget föräldraskap gentemot dessa eller helt enkelt ditt föräldraskap till dig själv. Jag ler lite, för utifrån att min far tog livet av sig när jag var åtta år och min mor blev ensamstående med tre hungriga barn, hamnade jag som yngst i skaran i rollen, offer. Den känslan har låtit sig vara min ledstjärna i många många år. Inte som tyck-synd-om-mig utan mer vi-förstår-varför-det-är-synd-om-dig och jag har alltid ogillat det. Eftersom jag aldrig vågat stå upp för mig själv har jag alltid låtit andra få styra, har aldrig känt av eller känt in mig själv. Förrän nu. Nu är jag tok-bra på det! Så det här med att vara sin egen förälder är ibland ett perspektiv vi glömmer bort. Det är dags nu säger våra änglar.

 

Du är redo att titta på det rädslobaserade beslut som tagits utifrån föräldraskap. Ditt eget till någon annan, dina föräldrars eller om du behöver börja med dina egna föräldrars föräldraskap vet bara du. För att kunna gå vidare och lämna familjära vanor som gör dig mindre gott kräver en förmåga att förstå andra och säga tack. Oavsett vilket perspektiv du behöver kika på, så kom ihåg att vi alla agerar utifrån den förmåga och medvetenhet vi har. Som förälder älskar vi alltid barnet i oss, men det kan vara gruvligt svårt att veta hur vår kärlek ser ut och uppfattas. Det kräver att du vågar kika lika omtänksamt mot dig själv. Först när du förstår, accepterar och förstår din och föräldraskapets förutsättningar, kan du äkta och genuint säga förlåt, till dig och andra.

Bildresultat för föräldraskap änglar

Du är nämligen omringad av trygghet och kärlek. Du kan med ett medvetet och modigt beslut kapa banden till de som gjort dig ledsen utifrån den historiska bilden av ditt liv. Ärkeängeln älskar att kapa band, be honom om hjälp. Det kan vara så att du behöver hjälp att kapa banden flera gånger. Känn av och känn in, det kommer uppstå en lättnadskänsla när du och Mikael är klara, både med person och prestation.

Jag vill nu säga att är det så att det varit utnyttjande eller grova kränkningar i ditt liv, ta hjälp av psykolog och läkare om det behövs. Änglarna är givetvis med dig i ditt beslut att titta på händelser med läkarvården också.

En bra affirmation att mata dina tankar med varje dag är;

Det är tryggt och bekvämt för mig att gå vidare. Jag överväger alla mina beslut och går till handling för att göra det jag kan för att förbättra situationen och relationen. Bildresultat för föräldraskap änglar

Nu kommer en rejäl gäspning och undrar såklart varför. Jag gäspar igen och inser att det inte kommer så mycket mer ord, bilder, känslor eller tankar. Inser att det är dags att släppa dig. Fryser till och gäspar igen. Det är nog dags för en kokoslatte.

Må gott underbara du! Kom ihåg ditt högre syfte, varför du är här på jorden. Alla behövs utifrån det ljusa i dig.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *