Änglaläggningen, fumlar du når du inte dit du ska

framgang-sucee

Förra veckan erkände jag en blockering jag har haft i många år. Jag har självklart varit medveten om min rädsla och jo, mina kära har sett och givetvis påpekat det hela. Men i förra veckan sa jag högt vad min rädsla bottnade i. Redan idag har änglarna givit mig gensvar på att min rädsla är helt obefogad. Men attans vad jag har fnissat åt mig själv och gråtit. Men det är en annan story.

Sitter här nu och vill ge dig en läggning. Känner mig lite trött då det tar på energin att erkänna och rensa bort blockeringar. Det har suttit så hårt. Har tagit två år att låsa upp, närma mig, släppa taget och nu, äntligen agera i rätt riktning.
När jag tar korten tror jag att jag ska få en trött eller lite flamsig kortlek i mina händer. Men hör å häpna, korten upplevs klumpiga. Klumpig som i tafatt och lite tafatt.

Bildresultat för änglakort läsning

Korten jag får upp indikerar på att du famlar efter det du vet att du ska göra. Ditt ego verkar inte vilja gå åt det håll du ska gå. Du är rädd för nått, någonting blockerar dig. Du får själv avgöra om det är i ditt privata liv eller om det berör din arbetssituation. Det jag ser är att det är dags för att göra valet och gå i den riktning du ska. För kom ihåg att det du lär dig under din utveckling kommer du även kunna dela med dig av till andra. Din vishet och dina erfarenheter ska föras vidare.

Jag ska vara helt ärlig mot dig, jag har ingen aning om vad jag skrev ovan. Jag får inte ihop det, men av någon anledning är jag fullkomligt övertygad om att du vet precis vad änglarna vill säga dig! Därför fortsätter jag att förmedla att det är en förändring i dina energier. Kan vara energierna runt dig, behöver alltså inte vara dina. Men Universum stödjer dig ifall du väljer att gå mot något som gör dig gott och du ändå känner dig rädd. Det är bara du som kan gå mot mer lugn, ro och harmoni. Detta kort som handlar om gästvänligheten till dig själv och andra.  Kortet vill göra dig uppmärksam på att förändra vibrationerna, medvetet och långsamt. Dags att utveckla dina meditationer och se om du kan jobba mer med ljudfrekvenser kanske?

Bildresultat för änglaläggning

De två sista korten som kommer fram är  ett kort som indikerar på ny ekonomi. Är tiden mogen att planera och strukturera upp lite pengar nu inför julen eller är det så att du behöver hjälp för i något särskilt ärende gällande pengar? Jämte detta kort landar Ärkeängeln Mikael. Min tolkning kan bara bli, be om hjälp och samarbeta nära honom när det gäller pengarna. Kanske är det så att du är rädd för energin pengar och behöver ett skydd för att gå igenom utvecklingen. Oavsett ditt perspektiv vill jag verkligen att du tänk-pratar med honom så han vet att du vill ha hans stöd. Det är du som fattar besluten, men han är med dig. Bara be honom.

Bildresultat för änglaläggningNu tänker jag gå och sova. Har säljmöte imorgon på morgonen och tänker att jag ska ta en skön morgonpromenad innan. Samtidigt som jag säger det inser jag att jag behöver gå upp 06.30 för att få ihop tiden utan att känna stress. Kanske skjuter jag på promenaden och stannar kvar i sängen. Thihi…

Jag återkommer imorgon med resultatet.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

2 thoughts to “Änglaläggningen, fumlar du når du inte dit du ska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *