8 Steg som skapar ett härligt och kärleksfullt liv, varje dag.

Bildresultat för skapa ett kärleksfullt liv

Är det ens möjligt?! Handen på hjärtat går det att vakna och ha ett härligt och kärleksfullt liv varje dag? Jag bestämde mig för att prova. Jag har ju ändå levt för många timmar, dagar, månader och år tvärtom. En dag bestämde jag mig och det är ett kraftfullt beslut.

Eftersom det är fredag tänker jag att du kanske vill ta helgen till att låta mitt beslut sjunka in, för tänk om du kan göra likadant, fast på ditt sätt. Hur skulle ditt liv bli då? För även om du bestämmer dig för att inte prova idag eller sätta igång med alla stegen direkt, så kan det ju vara så att du provar ett steg idag. Och ett annat om 21 dagar. Ta det i din takt och den takten är kanske 0 km/timma eller 70 km/timma.

Vissa av dessa 8 steg som jag verkar efter har jag bara börjat sniffa på. Med det vill jag säga att det är okej med tålamod. Rom byggdes inte på en dag, så inte heller Rebecka. Jag hoppas att denna lista ger dig några idéer för att ta fram kraften i dig och leva ditt liv på dina villkor.

LISTAN

  1. GÖR NÅTT KUL, FÖRST

Varje morgon före jag går till jobbet eller gör det som förväntas gör jag något kul för min egen skull. Det kan handla om att jag mediterar, målar eller går ut å joggar. Eller vad jag känner för just den dagen.

  1. ÖVERRASKA DIG SJÄLV

Planera och genomför något varje vecka som får dig att känna dig levande. För mig kan det betyda att jag ska umgås med spindlar en stund, börja blogga eller gå ensam på bio. Min man vill att jag ska hoppa fallskärm, men där är jag inte än. Det handlar om att göra något som skrämmer dig lite, så du kommer utanför din komfortzon.

  1. BRYT RUTINER

Rutiner i all ära, men en dag i veckan kan du göra något du inte hade planerat. Det handlar om att chocka systemet. Att stagnera är ett beslut som du kanske inte alltid tar medvetet. Så var medveten om dina rutiner och våga bryt dem, en gång i veckan är helt ok.

Bildresultat för beröm

  1. BERÖM NÅGON – VARJE DAG

Våga ge någon en varm komplimang. Låt någon få veta att den är älskad och speciell. Det är inte bara skönt att få känna sig speciell, det är även fantastiskt att få ge den känslan till någon annan.

  1. SPARA

Spara 10 kronor varje dag i en burk. Om 365 dagar har du 3650 skattefria kronor att bara gå och göra vad du vill för! Det ger dig inte bara en skön känsla där och då av att få handla eller uppleva. Du kan åxå ge dig själv en klapp på axeln för att du haft tålamod att spara.

  1. TITTA DIG SJÄLV I SPEGELN

Varje dag tittar du i spegeln och ler. Le och säg; jag älskar dig, jag kan inte titta på dig tillräckligt, du är så vacker och så fantastisk!  Du anar inte vad skönt det är för hjärnan att höra det. Gör du det varje dag i 21 dagar får du gärna återkomma med hur du känner dig.

  1. BIDRA

Vem behöver din hjälp idag? Ta några minuter eller en timma och ge bort den till någon som behöver dig. Vad kan du lägga till bordet för att någon annans liv kan bli lite bättre idag utifrån dennes situation, utan att be om något tillbaka – kanske inte ens ett tack.

  1. VAR SPONTAN

En dag i veckan kan du unna dig att vara spontan. Hälsa på någon utan att ringa först. Boka en weekend utan att packa. Vad vet jag vad som är spontant för dig. Kanske något däremellan. Men prova, vågar lova att det blir lite galet och härligt.

Bildresultat för hjälpsam

Vi är här i våra fysiska kroppar så kort tid. Våga lämna det som uppfattas som politiskt korrekt lite då och då och var dig själv! Du kan vara kompetent och spontan. Du kan vara professionell och busig. Du behöver inte spela normal bara för att tro att du har en plats. Var dig själv så får du en plats. Se til att skapa din glädje och lycka inifrån. Vi längtar efter att se dig och vara med dig! Vad har du annars för strategi och tips för att leva livet mer kärleks-och glädjefullt? Dela med dig, världen behöver mer kärlek och glädje.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

 


Helgen v.  38 är ByButeos beslut- och vägledningslinje är öppen;

LÖRDAG: 18-20

SÖNDAG: 16-19

Du som önskar vägledning är välkommen att ringa mig på 0939 11 47 383

Kostnad: 19.90 kr/min


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *