Ge dig själv ärliga svar på följande 6 frågor

Bildresultat för högre syfte

En del entreprenörer eller framgångsrika människor säger att det viktigaste för att  nå det du vill ha i livet är att sätta mål. Många med mig säger att det viktigaste för att nå det du vill ha är att först bestämma dig för att ge dig själv ärliga svar på följande 6 frågor, varje morgon. 

Det ena förtar alltså inte det andra. Allt handlar om att fatta beslut hur du vill förhålla dig till ditt liv. Många av oss går bara på. Eller ältar. Idag är det dags att inte bara längre lyssna på änglarna och det andliga, utan även fatta ett beslut. Ett beslut om hur du ska förhålla dig till ditt liv, inte utifrån andra utan helt utifrån dig själv.

Fatta ett beslut om du vill, eller inte, börja varje morgon, kanske till och med före du lämnat sängen med en rutin. Du ska börja dagen med att gå igenom din passion och känslorna du vill ska följa med dig under dagen. Se det som en investering och en möjlighet att lära känna dig själv på en högre nivå än tidigare.

Bildresultat för högre syfte

1. Vad är ditt högre syfte 

Varför kom du hit till jorden och vad är din unika gåva? Du är här för att dela något med oss andra som går här på jorden, vad är det?

2. Vad är din vision

Vad är din vision i ditt liv? Inte bara i ditt jobb eller på din fritid. Visionen som rör hela ditt liv. Hur ser den ut? Hur känns den? Vad luktar det? Vad hör du för något? Vad vill du ha uppnått för känsla och vad vill du ha med dig för minnen?

3.  Vad är du tacksam för i ditt liv?

Varje morgon kan du berätta högt för dig själv, din spegelbild eller någon som vill lyssna vad du är tacksam över. Smått som stort. Vad är du välsignad med, vad har du haft tur med eller vad du nu vill kalla det.

4. Var är ditt engagemang?

Vad är du fast besluten om att du ska ha uppnått i ditt liv utifrån vad du är beredd att kämpa för? Hur mycket vill du att dina drömmar ska gå i uppfyllelse? Att leva med ditt syfte och din passion handlar mycket om att sätta din kropp, ditt sinne och din själ i tillståndet där du har möjlighet att uppnå din framgång. Här hittar många av er ursäkterna för att inte behöva bli medveten och ändra på dig själv. Vem är du?

5. Vilka är dina topp 10 mål?

Vilka absoluta erfarenheter vill du ta med dig in i framtiden. Vilka tio mål skulle ge dig den största glädjen och din känsla av framgång? Skriv gärna ner, för detta kan ändra sig utifrån vad du har åstadkommit från dag till dag.

6. Vilka är dina topp 3 mål för dagen?

Vad behöver du göra idag för att få gjort det som kommer att flytta dig närmare ditt livsmål, din vision och den känslan du vill ha i livet? Tre saker om dagen räcker långt!

Bildresultat för högre syfte

Varsågod – detta är en lista jag själv arbetar efter och tro mig, jag är närmare min vision och mitt högre syfte än någonsin! Det finns människor som levt efter dessa frågor långt längre tid än jag har och de har nått sina framgångar och lever sina högre syften på nivåer som för mig, idag tillhör min vision. De, liksom jag började någonstans. Idag ber jag dig börja!

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Vill du ha hjälp hör du bara av dig. Jag är här för dig och dina möjligheter till att nå det du ska nå.

Finns på rebecka (at) bybuteo.se eller 0939-11 47 383 om du vill ha råd på något sätt. Änglarna är med oss och samtalet kostar 19,90 kr/minut – mejlen är gratis.

Varm hälsning

Rebecka


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *