Medvetet val – hur svårt kan det vara?

Bildresultat för medveten

Det ligger en stor kraft i att stå upp för dig själv och gå till handling för din egen skull. Har du någon gång gått igenom svårigheter, upplevt snåriga skogar eller gått igenom en tuff storm, vet du att allting har en tendens att passera. Kom alltid ihåg att du har kraften och visheten i dig för att handskas med det som kommer i din väg. 

Idag pratar änglarna om att ha kraften att gå igenom och ut ur det som du upplever som tufft. Sök bortom det materiella och det du tror du vill ha. Leta istället efter det du behöver. Handen på hjärtat så vet jag inte vad de menar, men jag tror att du som läser detta fattar precis. Den känslan jag får är i stil med ”vila dig i form” det kommer bli bättre, men du behöver värdera det goda du har nu, inte det du vill ha sen.

Det kan vara så att du blivit retad eller känt dig utanför – det änglarna vill säga är att du är perfekt som du är. Låt dig inte luras av att du kommer uppskattas för något du inte är, utan sök dig till miljöer och människor där du får vara den du är. Du är en skön människa – gå ut och visa världen. Änglarna hjälper dig, bara du ber dem tydligt vad du vill ha hjälp med. Så beskriv resultatet du vill ha, istället för att beskriva vad du vill ha mindre av. Hänger du med på skillnaden?

Bildresultat för attraktion

Omge dig med det som gör dig gott. Själv har jag en växt som jag vårdar som om det vore jag. Det betyder att jag kan lätt se hur jag mår och hur jag handskas med mig själv. Lite kul faktiskt. Den renar mig på natten och ger mig energi på dagen. Prova du med.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

8 thoughts on “Medvetet val – hur svårt kan det vara?

 1. Bra tanke!
  Har levt med min stora kärlek i 15 år.
  Han behöver finna sig själv och sin väg. Tömma sin ryggsäck. Det gör han nu och jag tycker att han är väldigt modig.
  Det svåra är: Han har valt att göra det ensam. Brutit med mig, trots att han säger att jag är det bästa han har. Han håller distans till mig och huset och våra drömmar.
  Han är fortfarande min stora kärlek. Blir så kluven i känslorna. Stolt över hans mod. Rädd att jag ska förlora honom för alltid.
  Jag fortsätter bygga min dröm men den har tappat fart och förändrats något eftersom jag får klara det ensam. Många saker man inte klarar på egen hand.
  Lite tankar med anledning av det du skrev
  Ljus&Kärlek💕

  1. Hej Gunilla,
   Och tusen tack för dina ord. Jag vet att du kommer greja det du vill, även om det blir tufft rent mentalt för dig så klarar du det. Din rädsla är något du behöver jobba med. Bjud in änglarna, de hjälper dig om du tillåter dem. Sen kommer det jobb som du behöver göra för att känna att du lever ditt liv, inte genom någon annan utan en dag med någon annan.
   Din stora kärlek kliver in med hull och hår i ditt liv när du inte är rädd <3

   Varm hälsning
   Rebecka

 2. Sååå många stormar som passerat, så många hinder som blockerat vägen till vem jag är och en stor rädsla att inte kunna köpa det där huset jag drömmer om.

  ”Vila dig i form” Ja, utbränd till den milda grad så finns där inget val även om viljan är där och frustrationen är enorm.

  Tack för läsningen! Det kickar i rätt riktning 😊

  1. Evelina, fina fina du! Nu är det dags att vila dig i form så du kan gå i den riktning du är värd att gå i. Det är förresten jag som ska tacka. Tack för att du läser!
   Nu tar vi en dag i taget så ser vi vart vi hamnar <3

   //Rebecka

 3. Hejsan den taxen kunde vara skriven till mig. Jag har tagit avstånd till min egen mor och vissa syskon i våld och kränkningar. Jag vill ha ett kärleksfullt liv. Bitvis tänker jag på vad jag kan göra för att få dem att förstå i framtiden men egentligen måste jag släppa den framtidstanken och bara se vad jag behöver nu. Tack….från en lite vilsen jenny

  1. Tacksamheten är min också Jenny. För att du läser och reflekterar. Du har helt rätt, du kan inte göra något för att få dem att förstå och det är inte ditt ansvar heller. Se till att du fylls med kärlek/ljus så till den milda grad att det bara kan komma kärlek/ljust ur dig. Då ska du se att det börjar hända saker <3

   Varm hälsning
   Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *