Tre saker du kan göra direkt för att leva, inte bara överleva

Bildresultat för förändring änglar

Det jag ska skriva nu kan låta så busenkelt och ändå vet jag att det är så svårt. Tro mig, jag har gjort det själv och jag följde själv dessa tre kloka råd. Inte för att det var enkelt, utan för att så många före mig har visat att det funkar och skulle jag få önskade resultat i mitt liv var jag tvungen att bli medveten.

Ingen av oss har samma resa och samma utmaningar att handskas med. Det är bra att veta, för det innebär att du inte kommer göra på samma sätt som jag. Det vill jag faktiskt poängtera extra mycket. Gör ditt val, kopiera ingen, gör din grej, på ditt sätt. Jag har själv börjat förstå min unikiet. Är du redan framme kan jag bara säga grattis. På något sätt tror jag att dessa tips ändå kan hjäpa dig – oavsett var du är på resan.

  1. Gör dig av negativa skit från ditt liv

”Gör dig av med negativ skit” är det absolut bästa råd jag någonsin fått. Det var ett tufft beslut, men nu så här långt senare är jag otroligt tacksam. Jag bokstavligen stängde min dörr, min telefon, min facebook – ja allt. För att bara vara tyst en längre tid för att förstå vad som var min negativa skit jag behövde göra mig av med. När jag bestämt mig började jag sakta öppna upp. Och jag bara gjorde, utan förklaring. De som undrade fick undra. För varken du eller jag behöver ge negativa människor eller miljöer någon varning om att du, eller jag, inte längre vill vara runt dem. Idag vet jag, det var bara att gå.
Resultatet är att jag idag har utvecklat min magkänsla kraftigt. Jag vet direkt om de jag möter vill mig väl eller inte.

Bildresultat för attraktionslagen

  1. Hitta positiva människor och miljöer som vill se dig växa

Det finns människor som säger att du ska utvecklas, men de menar inte ett skit av vad de säger. De har en annan agenda helt enkelt. Här är det viktigt att våga reflektera över hur du utvecklas och vart det tar dig. Har du en uppfattning om vart du vill gå och vem du vill vara i ditt liv är det dags att börja hänga med de som vill dig väl. När du är bland de som vill dig väl är det lätt, det blir ingen kamp. Du känner glädje. När du lyssnat in dig själv är det dags att placera dig runt människor som representerar det du vill. Du ser vilka de är utifrån hur de lever sina liv. Det är ett svårt och tålamodsprövande råd. Jag jobbar för fullt på det själv. Idag matar jag mig själv med personer som har lika värderingar som jag. De gör allt för att leva som de lär och har ett gudomligt förhållningssätt till livet. Här vill jag främst nämna att jag ser deras hjärtan, deras mod och deras förmåga att vara sig själva. Jag kan leva och verka med de som är olika mig i värderingarna, men de kommer inte in längre. Fattar du skillnaden? De får inte och kan inte ta min energi.

  1. Ge dig själv en klapp på axeln för att du följer bra beslut

Att belöna sig själv, vara glad och tacksam för att du gör ett bra jobb är viktigt. Självklart är det skönt att vara ödmjuk över sina egna framgångar, men du är verkligen värd att få fira dina segrar. Om du tog dig tid att verkligen gå framåt, utvecklas, glöm då inte att ta ett steg tillbaka och ge dig själv lite beröm. Att göra det som är rätt för dig kan innebära att du måste gå emot någon eller något. Bara det är värt att uppmuntras med beröm. Jag har själv fattat otroligt många oförnuftiga beslut i mina dagar och fått skit för det, nu är det dags att göra tvärtom, även om jag måste göra jobbet själv. Numera firar jag och får beröm för alla mina förnuftiga beslut. Och det är ingen skillnad på dig eller mig i det läget. Så fira på!

 

Bildresultat för attraktionslagen

 

Punkt. Amen. Tack. När jag tog dessa tre råd och gjorde dem till mina beslut, började min livsresa ta en väg som jag aldrig trodde var möjlig. Det coola är att jag vet vad jag vill, vem jag är och vilka känslor som ska med, men jag har ingen aning om vad resultatet kommer bli, mer än att det kommer göra mig lycklig, tacksam och givmild. Nu är det din tur, din tur att fatta ditt beslut och börja gå! Jag håller dig gärna i handen så långt du vill.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Har du svårt att fatta beslut eller vill veta hur du ska göra – använd min telefonlinje – du är anonym och behöver bara ställa frågan så tar vi oss tillsammans vidare fram till svaret.

Telefonnumret är 0939-11 47 383 och kostar 19,90 kr/minut – vi svarar så fort vi kan. Vill du boka tid istället, mailar du rebecka(at)bybuteo.se

Varmt välkommen!

//Rebecka

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *