Du är utmanad!

Omöjligt är ett stort ord många små människor slänger sig med. En väldigt vanlig härskarteknik och fördom som en del slänger in i din värld för att du inte ska nå din dröm. Men också en vald sanning för att du ska slippa göra det du är här för att göra. 

När Thomas Fodgdö skadade sig i slalombacken och fick avsluta sin världskarriär lär Gunde Svan ha sagt att ”ingenting är omöjligt, det tar bara lite tid”  Vi vet att Gunde använder det uttrycket för att trigga oss och kämpa lite till. Så oavsett om konversationen två skidkungar emellan stämmer eller ej, vet vi att det funkade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För Fogdö har visat att ingenting är omöjligt. Trots rullstolen valde han att tävla i Sveriges snabbaste racingklass, Radical under flera år. Och han utmanade inte bara sig, utan alla runt omkring honom. Omöjligt var ingen fakta utan en åsikt. Det omöjliga utmanade. Och Thomas har inspirerat fler att ta steget, trots sina fysiska och mentala hinder. Dessutom har tekniken utmanats och blivit bättre för att köra med munnen och händerna.

fogdo racing

Omöjligt är bara ett tillstånd. Därför utmanas du idag. Be ordet flytta ut ur din hjärna, i alla fall innebörden. För omöjligt verkar användas av lata människor. Kanske är lat och vill fortsätta med det. Då ska du sluta läsa nu. Du kanske tycker det är lättare att leva i en värld med givna förutsättningar istället för att upptäcka att du har en enorm kraft i dig för att förändra och utveckla. Kom ihåg! Hjärnan är lat, vill ha så mycket resultat som möjligt för så liten insats som möjligt. Hur du mår skiter hjärnan i.
positivtProva att le idag, le mot dig själv och de som säger att dina drömmar är omöjliga att nå. De kommer inte med fakta, de kommer med en åsikt som du inte ens bett om. Så våga le, tacka och fortsätt förverkliga dina omöjliga drömmar.

Idag har Fogdö andra utmaningar och fortfarande är han en stor inspirationskälla för att bevisa att motstånd sitter bara i hjärnan. Omöjligt är en möjlighet. Omöjligt är tillfälligt. Egentligen är omöjligt ingenting. 

 

gult

 

//ByButeo mental träning för att du ska bli medveten, klarsynt och harmonisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *