Hej världen!

Det skrämde mig att bli medveten om mig själv och min fallenhet. Mitt namn är Rebecka och som många av er andra har jag under hela min livstid känt att jag inte passat in. Vart jag än sökte mig kände jag mig utanför. Mina nära visste precis varför, själv fattade jag inget. När jag var 43 år fick jag den största stocken framför mig. Änglarna sa; nu måste hon ändå fatta! Jag är utbildad mental coach, har en fallenhet att prata från scener och få andra att följa sina drömmar och syften med livet. Men jag hade totalt tappat bort mig själv på vägen. Försökte bli politiker, statsvetare, marknadsförare och styrelseproffs. När stocken kom insåg jag att det är dags att leva efter mitt högre syfte, tro på mig själv och det jag gör, på mitt sätt. Idag föreläser jag för att inspirera. Jag coachar i tydliga metoder för att företag och människorna där i ska nå de mål och resultat de säger att de vill ha, bara genom att bli mer mentalt medvetna.

One thought on “Hej världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *